ŞAKAMIZ YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAKAMIZ YOK!


 

Eurolig’de ilk 8 takım arasına girmeyi başaran Çukurova Basketbol’da rakip belli oldu.

ALİ ŞANLI

Ligde 24 galibiyet alarak ilk yılında büyük bir başarıya imza atan Çukurova Basketbol, Eurolig'de de aynı başarıyı yakalayarak son 8 takım arasına ismini yazdırdı. 
Ligde dolu dizgin giden Mersin ekibi aynı başarıyı Avrupa kupalarında da sürdürüyor. İlk 16 turunda Beşiktaş’ı eleyerek ilk 8 takım arasına ismini yazdıran Periler, bu sezon ligde ve Avrupa'daki performansıyla dikkati çekiyor. Çukurova ekibi çıktığı 24 maçtan da galip ayrılmayı başararak inanılmaz bir performans göstermeye devam ediyor.
Kadınlar Eurocup’ta 2018-2019 sezonunda mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol'un son 8 turundaki kurbanı belli oldu. Organizasyonun son 8 turunda temsilcimiz son kurbanı ise Polanya ekibi oldu. Çukurova Basketbol Polonya'dan Wisla CANPACK ile çeyrek finale çıkmak için 14 Şubat’ta mücadele edecek.Wisla CANPACK-Çukurova Basketbol Eşleşmenin rövanşı ise 20-21 Şubat'ta oynanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA