TARSUS İDMANYURDU DÜŞÜŞTE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS İDMANYURDU DÜŞÜŞTE


 

Tarsus İdmanyurdu ikinci yarıya iyi başlamadı. İkinci yarıda 3 maça çıkan Sarı Lacivertliler, sadece 2 puan alabildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, ilk yarının ardından ikinci yarıya transferler yaparak başladı. Transferde İstikbal Mobilya Kayserispor'un genç futbolcusu Kazım Çelik, Darıca Gençlerbirliği'nden Eren Tokat, İstanbulspor'dan Tolga Şahin ve Niğdespor'dan Ferdi Coşkun'la anlaşan Tarsus, ikinci yarıya kötü başladı. 

İkinci yarıya Bakspor Kulübü ile deplasmanda oynadığı maçla başlayan Tarsus İdman Yurdu, daha sonra sahasında Tokatspor'la berabere kaldı. 20. haftada deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a 3 - 0 mağlup olan Tarsus, bu hafta sahasında Menemen Belediyespor'u ağırlayacak. Yaşanılan düşüşe son vermek isteyen Sarı Lacivertliler, bu hafta saha ve seyirci avantajını kullanarak maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. 

HEDEF PLAY-OFF
Şampiyonluk şansını yitiren Tarsus İdman Yurdu yeni hedefi ise Play-Off'lar olacak. Şuana kadar oynadığı 20 karşılaşmada 28 puan toplayabilen Sarı lacivertli ekip yaptığıtakviyelerle ilk 6 içine girerek sezon sonunda Play-Off oynamak istiyor.Önündeki engelleri aşmak isteyen Tarsus ekibinin en büyük destekçisi ise bu yolda taraftarı olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA