BAL’DA LİDERİZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’DA LİDERİZ


 

Kıran kırana bir yarışın sergilendiği ve 3 temsilcimizin mücadele ettiği Bölgesel amatör Lig’de (BAL), liderlik Mersin’e geçti.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele temsilcilerimiz Medcem Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu zirveye kondu. 
Hafta sonu oynanan A. Kiremithanespor karşılaşmasında Silifke, Necati Önal’ın attığı gollerle 2-0 galip gelerek liderlik koltuğuna oturdu. Mut İdman Yurdu da deplasmanda lider Aksaray Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü. İçelspor ise Adana Vefaspor’u hükmen yendi ve ligde ikinci sıraya yükseldi. 

SİLİFKE ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR
Medcem Silifke Belediyespor adım adım şampiyonluğa yürüyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele temsilcilerimiz Medcem Silifke Belediyespor, deplasmanda A. Kiremithanespor’u golcü futbolcusu Necati Önal’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. İlçeye girişinde konvoyla karşılanan Silifke, lider Aksaray’ın yenilmesiyle zirveye kondu. Mut İdman Yurdu da deplasmanda lider Aksaray Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü. İçelspor ise Adana Vefaspor’u hükmen yendi ve ligde ikinci sıraya yükseldi. 

“YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”
Karşılama töreninde konuşan Takımın onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Medcem Silifke Belediyespor takımımızı, kulüp yöneticilerimizi, teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve Belediyespor'a gönül vermiş tüm taraftarlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Takımımız şuan lider durumda. İnşallah bu sezonda şampiyon olacağız. Emin adımlarla şampiyonluğa ilerlemeye hep birlikte devam ediyoruz. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda. Belediye Başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorum. Bütün maçlara fırsat buldukça gidiyor, yakından takip ediyorum. Benimle birlikte takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza ve Silifke halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. Başarılarla dolu şampiyon olarak bu sezonu tamamlamalıyız. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu başarımızı sürdürerek, takımımızı daha da ileriye götüreceğiz” dedi. 

LİDERİ DEVİRDİ
Geçen sezon Bölgesel Amatör ligde ilk defa oynamasına rağmen iyi bir sezon geçiren Mut İdman Yurdu bu sezon ise lige kötü başlasa da kısa sürede toparlanarak lige ortak oldu.Bu hafta lider Aksaray Belediyespor ile karşılaşan Mut İdman Yurdu karşılaşmayı 3-2 kazanarak ligin kaderini değiştirdi.
Lider Aksaray ekibini 3-2 yenen Mut İdman Yurdu lideri değiştirdiği gibi ligde kalma hesaplarını da karıştırdı. Oynadığı 16 karşılaşmada 30 puan toplayan Mut İdman Yurdu ligde kalma umutlarını tazeledi.

OYNAMADAN 3 PUAN ALDI
Haftanın en karlı takımlarından olan İçelspor rakibi Adana Vefa  sahaya çıkmadığı maçta hükmen 3-0 galip ayrıldı. 16 karşılaşmada 31 puan alan Siyah Beyazlı takım yeni lider Silifke Belediyespor’un 5 puan gerisinde bulunuyor.3 Mersin ekibinin de haftayı 3 puan ile kapatması lige heyecan kattı.

16.hafta toplu sonuçları:
Aksaray Bld.spor: 2 Mut İdman Yurdu: 3
Adana Kiremithane: 0 M. Silifke Bld.spor: 2
İçelspor: 3 Adana Vefa: 0 (Hükmen)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA