HOCA DAYANMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HOCA DAYANMIYOR


 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Gurupta mücadele eden İçelspor, yine hoca değişimine gitti. Sezona umduğu gibi başlayamayan Siyah Beyazlı ekip, böylelikle ligin 15’nci haftasını 4 farklı teknik adamla çalışmış oldu.

İlk olarak lige başladığı Telat Özden ile ligin 2’nci haftasında yol ayrımına gidildi. Özden ile yol ayrımına giden İçelspor, Süper Amatör ligde şampiyonluk yaşadığı eski hocaları Hasan Basut takımın başına getirildi.

Ancak kötü gidişe Basut da çözüm olamayınca daha önce Mersin İdman Yurdu’nda da görev yapan tecrübeli teknik adam Levent Arıkdoğan ile anlaşıldı. Arıkdoğan ile 3’ü hazırlık ve 3’de resmi maç çıkan İçelspor, resmi maçlarda 7 puan topladı. İşlerin yola girdiği düşünüldüğü anda Arıkdoğan’la da yol ayrımına giden İçelspor liderin 1 puan gerisinde bulunan Silifke Belediyespor’un başarılı hocası Yılmaz Özden ile anlaştı.
Spor kamuoyunun şaşkınlıkla izlediği bu transferlere İçelspor’un yeni başkanı Hüseyin Çalışkan’ın nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. Yeni Başkan Hüseyin Çalışkan’ın Levent Arıkdoğan’ı sevdiği, Mersin İdman Yurdu’nda görev yaptığı dönemde de takımın başına getirdiği biliniyor. Levent Arıkdoğan’ın İçelspor’dan apar topar gönderilmesinde Çalışkan’ın haberdar olup olmadığı, haberi varsa neden gönderilmesine izin verdiği, 3 maçta 7 puan alan yeni teknik adamın neden gönderildiği gibi sorular cevap beklerken Siyah Beyazlı yöneticiler sessizliğini koruyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA