BAŞKAN KOCAMAZ, BİR GÜNDE 12 MAHALLE ZİYARETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ, BİR GÜNDE 12 MAHALLE ZİYARETİ


 

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kocamaz, bir günde toplam 12 mahalleyi ziyaret ederek Tarsuslu hemşerileri ile bir araya geldi.

İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ziyaret turuna Kaklıktaşı Mahallesi ile başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin, Tepetaşpınar, Taşçılı, Çiriştepe, Sarıveli, Kirlik, Tepeköy, Cinköy, Taşkuyu, Sayköy, Kerimler ve son olarak da baba ocağı olan Nacarlı Mahallesi ziyareti ile geziyi sonlandırdı.

KOCAMAZ, KÖYLERDE NERGİSLER İLE KARŞILANDI
Bir gün içerisinde binlerce insanla buluşarak, vatandaşların öneri ve isteklerini dinleyen Kocamaz, mahalle ziyaretlerinde sevgi seli ile karşılandı. Gittiği mahallelerde kahvehane ve esnafları da ziyaret eden Kocamaz’ı vatandaşlar ellerinde nergisler ile karşıladı.  Ziyaretler esnasında 20 yıl boyunca Tarsus’ta ve 5 yıl da Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Mersin merkezde hayata geçirmiş olduğu hizmetleri anlatan Kocamaz, seçildiği zaman yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden bahsetti.  İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’a ziyaretler esnasında, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Daniyel Mercan, İYİ Parti il ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve muhtarlar eşlik etti. 

“MERSİN’İN TAMAMINA DAĞIYLA, TAŞIYLA HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, mahalle ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmasında, “Bizi yıllardır tanıyorsunuz. 20 yıllık Tarsus’ta hizmet dönemimizde, son 5 yıldır da Mersin’in tamamında hizmet verirken, bizi tanıdığınız için tekrar kendimizi size anlatmaya gerek duymuyoruz. Bu son dönemde Mersin’in tamamına dağıyla, taşıyla hizmet vermeye çalışıyoruz. Tarsus’ta görev yaparken, bu bölgelere yetkimiz yoktu ancak kaçak göçek bir şekilde yardım etmeye çalışıyorduk. Ama 30 Mart 2014’ten bu yana Mersin halkı, Mersin’in tamamı için bize yetki verdiğinden dolayı her yere ulaşmaya, her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz” dedi.

“VATANDAŞ VEFASIZLARA İNAT, VEFASINI GÖSTERDİ VE BİZE SAHİP ÇIKTI” 
Yerel seçim sürecinde olduklarına vurgu yapan Kocamaz, “Bizi 20 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir adayı, bir Belediye Başkanı olarak tanıyordunuz. Ancak son dönemde bu ittifaklar gündeme geldiğinde bir yol kazası meydana geldi. Bizi Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir şekilde kopardılar. Açıkçası dışlamaya çalıştılar. Ama bizim bu millete borcumuz var. Bu ülkeye borcumuz var. Bu ülke bizi zor şartlarda bir yerlere getirdi. Tahsil verdi, eğitti ve bu ülkeye borcumuzu 25 yıldır ödemeye çalışıyoruz. Bu geldiğimiz noktada da vatandaş vefasızlara karşı, vefasızlara inat, vefasını gösterdi ve bize sahip çıktı” şeklinde konuştu. 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti yönetiminin kendilerine bu süreçte sahip çıktıklarını belirten Kocamaz, “Mersin’de toplam 805 mahalle muhtarımız var. Muhtarlarımız ısrarla bizim yeniden aday olmamız ve hizmetlerin devamı gerektiğini ifade etti. Ayrıca partili, partisiz her siyasi görüşten, her inançtan, her kökenden insanlar Mersin’in bir taraftan her yere hizmet gittiğini, diğer taraftan da barış, huzur ve kardeşlik şehri olduğunu söyleyerek bu hoşgörü ortamının devam etmesini talep ettiler. Biz de bu doğrultuda İYİ Parti saflarında 31 Mart sürecinde karşınıza geldik” sözlerini kullandı. 
Belediye Başkanlığı’nın hem zor, hem de vebali çok ağır olan bir görev olduğunu dile getirerek konuşmasını sürdüren Kocamaz, “Hiç kimse anasından doğarken Belediye Başkanı olarak doğmuyor. Belediye Başkanlığı kolay öğrenilmiyor, bunun okulu da yok. Ancak tecrübe ile hizmeti vatandaşa ulaştırabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu tecrübemiz ışığında yine Tarsus Belediyesi’nde görev yaparken, değişik birimlerde bizimle beraber yol arkadaşlığı yapan ve en son Özel Kalem Müdürlüğü’nde birlikte çalıştığımızı Esin Erkoç hanımefendi de inşallah bu kervana bizimle birlikte katılacak. Ben kendisine sonuna kadar güveniyorum. İnanın şu anda adayların içerisinde bu işi en iyi yapacak kişi Esin Erkoç hanımefendi. Yıllarca bizimle çalıştığı için, bizim çalışma prensiplerimizi de kendisi çok yakından biliyor. Biz sizden bu dişlileri birbirine uydurmanızı talep ediyoruz. Yani İlçe Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi birbirine uyum içerisinde olduğu takdirde hizmetler de ardı arkası kesilmeden mutlaka gelecektir” diye belirtti. 

“BİZ BÜYÜK DÜŞÜNÜYORUZ”
Büyükşehir Belediyesi’nin geçmişte merkezdeki 745 kilometrekarelik alandan sorumluyken, şu anda 15 bin 830 kilometrekarelik bir alandan sorumlu olduğunun altını çizen Kocamaz, “Yani daha önceki Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunun 22 katından şu anda sorumluyuz. İstanbul’un 3 katından daha fazla bir alandan sorumluyuz. Bugüne kadar verdiğiniz desteklerin 31 Mart’ta da devam etmesini bekliyorum. Birileri Mersin’de şöyle bir yaygara koparmaya çalışıyor. Yıllarca birlikte yol yürüdüğümüz, bizim verdiğimiz hizmetlerle eskiden gurur duyduğunu söyleyenler bugün ‘Tarsusluları geldiği yere geri göndereceğiz!’ gibi adice bir sloganla yola çıktılar. Ben bütün hemşehrilerimizi kendi meselelerine sahip çıkmaya davet ediyorum. Biz Mersin’i bir bütün olarak görüyoruz. Tarsus’u bir başka ilçeden ayırmıyoruz. Biz Tarsusluyuz ama şemsiye Mersin. Bu şemsiyenin altında bütün ilçeleri bir ve beraber görmek istiyoruz. Diğerleri gibi Tarsus’u dışlayarak hareket etme şansımız yok. Onlar varsın o kum havuzlarında oynamaya devam etsinler. Biz büyük düşünüyoruz. Mersin’de barış, huzur ve kardeşliğin devamı için tekrar sizlerden yetki istiyoruz. Çıktığımız bu yol gerçekten çetin bir yol. Ama biz sizlere güvendiğimiz için, biz sizlere inandığımız için bu yolda Allah’ın izniyle yine başarılı olacağımızı biliyoruz. Şimdiden destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum, sizleri Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA