ADLİYEDEKİ AKSAKLIKLAR İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPILACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ADLİYEDEKİ AKSAKLIKLAR İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPILACAK


 

Mersin Adliyesi’ndeki aksaklıkların giderilip, daha verimli çalışmalar yürütülmesi için kurumlar arasında işbirliği yapılacağı bildirildi. Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu, yönetim kurulu üyeleri Ece Kovan Demirtaş, Mahçe İnanoğlu Deprem ve Burak Can Erden’in de bulunduğu ziyarette, Mersin Adliyesi’ndeki aksaklıklar ve yaşanan aksaklıkların avukatlara, adaletin tesisine yansımaları ele alındı. Ziyarette, avukatların ve adliye çalışanlarının daha verimli çalışması ve vatandaşların işlerini daha kolay çözebilmeleri için adliyede yaşanan sorunların giderilmesi konusunda işbirliği yapılmasında görüş birliğine varıldı. 

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, sorunların çözümünde karşılıklı fikir alışverişinin önemli olduğun belirtti. Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci ise adaletin tesisinde önemli yer tutan ve yargının kurucu unsuru olan avukatların ve adliye çalışanlarının iş yükünün azaltılıp, adliyedeki aksaklıkların giderilip daha fazla verim sağlanması için karşılıklı fikir alışverişinin önemli olduğunu belirterek, Yeşilboğaz’a ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA