VE LİDER DEĞİŞTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VE LİDER DEĞİŞTİ!


 

Haftanın kazananı Meskispor oldu! Mavi Beyazlı ekip Erdemli’yi yenerek, liderlik koltuğuna oturdu.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Lig’de bu hafta dengeler değişti. Aylardır liderlik koltuğunda oturan Toroslar Belediyespor arka arkaya kaybettiği puanlar sonunda liderlik koltuğundan da oldu. 
Maç fazlası ile liderliği devam eden Toroslar, Anamur deplasmanından 1 puan ile dönmesi zirve yarışını karıştırdı. Lig ikincisi bir bakıma gizli lider olan Meskispor ise Erdemli virajını tek golle geçmesi zirvenin yeni sahibi yaptı. İlk yarıda kötü performans sergileyen İdman Yurdu ilk yarının sonuna doğru ve ikinci yarının ilk maçlarında aldığı seri galibiyetlerle zirve yarışında ‘bende varım’ dedi.
Lig şampiyonluğu kadar ligde kalma mücadelesinin de kızıştığı dikkatlerden kaçmıyor. Ligden 4 takımın düşeceği sezonda K.Milliyespor ve Tarsus Yıldırmspor lige ilk veda eden isimler oldu. Diğer iki aday ise 20 puanlı Anamur Muzspor, 20 puanlı Mersin Ormanspor, 24 puanlı Mersin Yolspor ve 25 puanlı Homurluspor arasında geçecek gibi duruyor.

DÜŞÜŞ SÜRÜYOR
Lider Toroslar Belediyespor ikinci yarıda yaşadığı kan kaybı devam ediyor. Anamur deplasmanında Anamur Belediyespor ile karşı karşıya gelen Yeşil Beyazlı ekip 1-1 berabere kalarak liderlik koltuğunu tehlikeye attı. Her  iki takımında dengeli başladığı maçta zaman zaman maç sert geçse de maçtan galip takım çıkmadı. 1-1 beraber biten maçın ardından lider Toroslar Belediyespor maç fazlası ile liderliğini sürdürürken Anamur Belediyespor az da olsa tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

GİZLİ LİDER
Liderin en yakın takipçisi Meskispor liderin berabere kaldığı haftada Erdemli gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönerek gizli lider oldu. Çekişmeli geçen maçta tek gol çıktı. Her iki takımın da kontrollü oynadığı maçta ev sahibi Erdemli Belediyespor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Konuk takım Meskispor rakip kale önünde daha becerikli olunca yakaladığı en tehlikeli pozisyonu gole çevirerek maçtan 1-0 üstünlükle ayrıldı.
Mesksipor atığı tek gol 3 puan yanı sıra liderliği de  kapmasını sağladı. Bir maç eksiği ile liderin 2 puan gerisinde bulunan Mavi Beyazlı ekip geriye kalan maçlarını kazanması durumunda rakiplerinin puan kaybını beklemeden Bölgesel Amatör Lige çıkan ilk ekip olacak.

İNATLA TAKİP EDİYOR
Lige çok kötü bir başlangıç yapan İdman Yurdu 1925 takımı ilk yarının son haftalarında ve ikinci yarının başlarında seri galibiyetler alarak zirve yarışına tekrar ortak oldu. Kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus Belediyespor’u konuk eden Kırmızı Lacivertli ekip 5-2 kazanarak şampiyonluk şansını sürdürdü.
Maça çok hızlı bir giriş yapan İdman Yurdu 1925 zor maçı kolaya çevirdi. Peş peşe attığı gollerle karşılaşmadan flaş bir skorla ayrılan İdman Yurdu 1925  rakibine 5 gol atarak 3 puanın sahibi oldu. Play-Off’ları garantileyen İdman Yurdu 1925 şampiyonluk için ise rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

MİY BİLDİĞİNİZ GİBİ
Tüm olumsuzluklara rağmen Amatör ligde mücadelesini sürdüren Mersin İdman Yurdu 40 puan ile 4’ncü sırada bulunuyor. Bu hafta Homurlu 1951 takımına gol yağdıran Kırmızı Şeytanlar Play-Off’ları garantileyen ilk takımlardan biri oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA