ALAN BOŞ KALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALAN BOŞ KALDI!


 

AKP ve MHP’nin Mersin Cumhur İttifakı adayları tanıtım toplantısı adeta hüsran oldu. Program yaklaşık 1 saat geç başlamasın rağmen alan boş kaldı.

SONER AYDIN

Cumhur İttifakı Mersin Belediye Başkan adayları için aday tanıtım toplantısı düzenlendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın katılımlarıyla miting havasında organize edilen toplantıya AKP ve MHP’li milletvekilleri tam kadro katıldı. Yıkılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu yanındaki miting alanında yapılan aday tanıtım toplantısına beklenin altında katılım olunca yaklaşık 1 saat geciktirildi. Aday tanıtım toplantısında kısa birer konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Karakaya ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Elvan vatandaşlar Cumhur İttifakı için destek istedi.

“MERSİN’İ DÜNYA KENTİ YAPACAĞIZ”

Aday tanıtımının ardından adaylar adına kısa bir konuşma yapan Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir adayı Hamit Tuna, 13 ilçede iddialı olduklarını söyledi. 13 ilçede belediye başkanı adayı ile Mersin’i dünya kenti yapacaklarını kaydeden Tuna, “Hep destek oldunuz bizlere. Desteğiniz için teşekkür ederim. Genel idarenin yatırımları ile yerelin yatırımlarını bir araya getireceğiz Mersin’de suları boşa akıtmayacağız, güneşinden maksimum verim alacağız, topraklarını en verimli şekilde kullanacağız. Bize güvenin, bize inanın. 13 ilçeyi alacağız” dedi.

ADAYLAR İLGİLİ GÖRMEDİ

Yaklaşık 50 bin kişinin sığabildiği miting alanına 5 bin civarında vatandaş katıldı. 2 partinin ortak toplantısı olmasına rağmen katılımın az olması Cumhur İttifakı’nın Mersin’de yeterli ilgiyi görmeyeceği yorumlarına neden oldu. MHP’lilerin çoğunlukta aday tanıtım toplantısına AKP’lilerin az katılımı dikkat çekti.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA