BİSİKLET TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİSİKLET TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ


 

2019 Yılı Sezon Açılış 1. Etap Bisiklet Türkiye Şampiyonası Puanlı Yol Yarışları yapılan yarışların ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Mersin Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 10 kategori de Türkiye geneli 34 ilden 445 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen "2019 Yılı Sezon Açılış 1. Etap Bisiklet Türkiye Şampiyonası Puanlı Yol Yarışları” yapılan yarışların ardından düzenlenen ödül töreni ile tamamlandı.

31 Ocak 2 Şubat tarihleri arası Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Adnan Menderes bulvarı Meteoroloji kavşağı ile Babil Kavşağı arasında 12 Km’lik parkurda yapılan yarışlar sonunda Büyük Bayanlar kategorisinde Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlikspor, Genç Bayanlar kategorisinde Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübü, Yıldız Bayanlar kategorisinde Alanya Sami Spor Kulübü Derneği birincilik elde ederken, Büyük Erkekler kategorisinde Giresun Lisesi Bisiklet İzcilik Dağcılık Spor Kulübü, Genç Erkekler kategorisinde Giresun Lisesi Bisiklet İzcilik Dağcılık Spor Kulübü, Yıldız Erkekler-A kategorisinde Çatalhöyük Çumra Belediyespor, Yıldız Erkekler-B kategorisinde Akören Belediyesi Kültürspor, Masterlar +35 kategorisinde Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü ve Master +40 kategorisinde Antalya Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü birinci olmuşlardır.

Bugün yapılan yarışlar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takım ve sporculara ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Vedat Akyar ve Önder Öztürk, Türkiye Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hasan Tahsin Bakan, Türkiye Bisiklet Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Kudsi Cenk Uludoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Birimi Şefi ufuk Akbaş ve MHK üyeleri tarafından takdim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA