ORTADAN KAYBOLDULAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORTADAN KAYBOLDULAR!


 

CHP’de aday belirleme sürecinde çalışma yürüten, ‘aday olmasak bile çalışmaya devam’ sözü veren aday adayları, adayların açıklamasının ardından ortalıktan kayboldu.

SONER AYDIN

CHP Parti Meclisi (PM) tarafından yaklaşık 1 ay önce Mersin Büyükşehir Belediyesi, 10 gün önce de ilçe başkan adaylarının açıklamasının ardından aday adayları adeta ortadan kayboldu. Özellikle 13 aday adayının olduğu büyükşehirde birkaç ismin dışında, Vahap Seçer ile hareket eden aday adayı yok. Büyükşehrin yanı sıra ilçelerde de durum aynı şekilde. Yüzden fazla aday adayının olduğu ilçelerde belediye başkan adayları birkaç aday adayının dışında destek göremedi. Seçim çalışmalarını tek başına yürüten adaylar ise yalnız kalmaktan şikayetçi.

AKTAY VE SEÇER BİR ARAYA GELDİ!
Önceki gün gazetemizin manşetinde yer alan haberin ardından il başkanı Adil Aktay, Büyükşehir adayı Vahap Seçer CHP Adana milletvekilleri Burhanettin Bulut, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer’in kente gelişi vesilesi ile bir araya geldi. Adana milletvekillerini parti binasında CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin milletvekilleri Alpay Antmen, Cengiz Gökçel ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer karşıladı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarıyla örgütlerin koordineli şekilde çalıştığını, seçim kampanyası temposunun önümüzdeki haftadan itibaren artacağını ifade etti. Aktay ve Seçer’in kalan 2 aylık süreçte birlikte hareket edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA