YİNE HÜSRAN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE HÜSRAN!


 

Koca çınar Mersin İdman Yurdu’nun eski günlerine döndürülmesi için seçim öncesi yeşeren umutlar CHP’li Vahap Seçer’in açıklamaları ile suya düştü!

HEDİYE EROĞLU

Mersin spor kamuoyunun adaylardan en büyük beklentisi son 5 yılda dibe vuran Mersin İdman Yurdu’nun eski şaşalı günlerine geri dönmesinin sağlanmasıydı. Ancak başta CHP’ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer olmak üzere birçok adayın Mersin İdman Yurdu’na soğuk bakması spor camiasını tedirgin etti.
İki milyona yakın nüfusa sahip kentin profesyonel liglerde bir temsilcisinin olmaması tepki toplarken, CHP’li Seçer’in katıldığı birçok programda MİY’e ilişkin benzer açıklamasını tekrarlaması eleştiri oklarını üzerine çekmesine neden oldu. Seçer şu ifadeleri kullanırken, “Mersin İdman Yurdu bir marka. Ama son dönemlerde geldiği noktada son derece içler acısı. Amatör kümede mücadele ediyor. 
Benim daha çok amatör spor kulüplere yönelik önemli projelerim var. Küçük yaşlardan itibaren sporla uğramış, futbol oynamış bir insan olarak bu camiayı da biliyorum. Spor kulübünde yöneticilik de başkanlık da yaptım. 
Ama Mersin İdman Yurdu'na spesfik olarak bakmak lazım. Çünkü gerçekten kentin bir markası. Ama tabiî ki belediyenin kasasını öyle hoyratça, vatandaşın parasını harcamaktan ziyade onlara balık ikram etmekten ziyade, profesyonel spor kulüplerine balık tutmayı öğreteceğiz. Çünkü artık futbol bir endüstri. Bunun altyapısını oluşturacağız. Geçici 25 kuruş yardım değil de kalıcı bir çözüm bulmak lazım”.
Spor kamuoyu, Seçer’in bu yanlıştan dönerek, başta Mersin İdman Yurdu olmak üzere kentin profesyonel liglerde temsil edilmesine yönelik projelen üretmesini bekliyor. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA