BİSİKLET ŞAMPİYONASI MERSİN’DE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİSİKLET ŞAMPİYONASI MERSİN’DE BAŞLADI


 

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Mersin Valiliği himayesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2019 yılı sezon açılışı 1. etap Türkiye Bisiklet Şampiyonası Mersin’de başladı.

34 ilden 445 sporcunun katıldığı yarışmalar, 10 kategoride yapılacak. Türkiye Bisiklet Şampiyonası birinci etap puanlı yol yarışı Mersin’de başladı. Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Özgecan Aslan Meydanı önünde başlayan yarışların startını, Mersin Valisi Ali İhsan Su ile protokol üyeleri yaptı. 34 ilden 445 sporcunun katıldığı yarışmalar, 10 kategoride yapılacak. 3 gün sürecek yarışmalar nedeniyle, Adnan Menderes Bulvarı Meteoroloji Kavşağı ile Babil Alt Kavşağı arası 07.00-18.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Bugün sabah 09.00’da yarışmaların ilki gerçekleştirildi. Vali Su’nun startını verdiği ilk yarışmada sporcular, 10 tur attı. 

Startın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Su, bu yarışlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Bugün Mersin ilimizde Türkiye Bisiklet Şampiyonası birinci etap puanlı yol yarışını başlatmış bulunuyoruz. Bildiğiniz üzere ilimiz hem coğrafi konumu itibariyle hem de sahip olduğu iklimi itibariyle bisiklet sporuna son derece müsait bir konumundadır. Bu çerçevede de ülkemizin değişik illerinden gelen bisiklet sporcuları, bisikletle uğraşan sporcularımız bugün yarışmaya başladılar. Değişik etaplarda değişik kilometrelerde yetişkinler, gençler, masterler burada yarışmayı gerçekleştirecekler. Ben inanıyorum ki bu yarışma hem bisiklet sporunun sevilmesine, daha çok kesimlerce benimsenmesine sebep olacak hem de burada ilimizin tanıtılmasına, dolayısıyla ülkemizin tanıtılmasına da büyük katkı sağlayacaktır. Bu çerçevede tüm yarışmacılar başarılar diliyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA