ÜRETİCİNİN ZARARI TÜKETİCİYE YANSIDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜRETİCİNİN ZARARI TÜKETİCİYE YANSIDI


 

MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, geçtiğimiz günlerde Mersin’de etkili olan fırtına ve yağışın neden olduğu zararın tüketiciye yansımaya başladığına işaret etti.

Mersin Yatırım Dış Ticaret ve Markalaşma Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, geçtiğimiz günlerde Mersin’de etkili olan fırtına ve yağışın neden olduğu zararın tüketiciye yansımaya başladığına işaret ederek, üreticinin zararının karşılanmasının önemine işaret etti.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Doğmuş, şiddetli fırtına, dolu ve yağmurun Mersin’de ekili tarım alanlarına büyük zara verdiğini belirterek, zararın yaklaşık 61 milyon 499 bin 592 lira olarak açıklandığını anımsattı.
Mersin’de üretim alanlarında yaşanan zararın tezgahlara yansıdığına işaret eden Başkan Doğmuş, “Mersin Türkiye’nin gıda ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayan bir kent. Ürünlerin zarar görmesi bugün marketlere, pazar tezgahlarına fiyat artışı olarak yansıdı. Hem üreticimizin zararının tanzim edilebilmesi hem de tüketicinin zorda kalmaması için zararların karşılanması büyük önem taşıyor.
Başta Mersinli çiftçi olmak üzere doğal afetten zarar gören tüm çiftçilerimize geçmiş olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA