BARODAN MÜZİK FESTİVALİ’NE DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BARODAN MÜZİK FESTİVALİ’NE DESTEK


 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yağcı, yönetim kurulu üyeleri Nuran Kurtuluş, Döndü Benli, Mithat Çelik ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti.

Barodan yapılan açıklamaya göre; festival heyeti Baro yönetimini, 12 Nisan-2 Mayıs 2019 tarihlerinde bu yıl 18.’si düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Müzik Festivali programı hakkında bilgi vererek destek istedi. 

MMF Başkanı Selma Yağcı, Mersin Barosu’nun sanata destek veren önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, kentimizin adını uluslararası bir festivalle dünyaya duyurmak için Mersin Barosu’nun da desteğinin önemli olduğunu söyledi.
Mersin Barosu Kültür Sanat ve Sosyal İlişkiler Komisyonu’nun aktif çalıştığını söyleyen Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Tarihten buyana farklı kültür ve medeniyete ev sahipliği yapan ender şehirlerden birisi olan kentimizin, kültürel ve tarihi değerlerinin dünyaya tanıtımında önemli bir yere sahip olan bu festivali çok önemsiyoruz. Festival, Mersin’in köklü tarihi ve kültürel birikiminin, uluslararası alanda gün yüzüne çıkmasına olanak sağlayacaktır. Mersin Barosu Kültür Sanat ve Sosyal İlişkiler Komisyonumuz da, büyük emeklerle hazırlanan festivale katkı sunmak için elinden gelen çabayı gösterecektir. Kentimizin gelişmesine, tanıtılmasına katkı sağlayacak her projenin içerisinde yer alamaya hazırız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA