HAVALI ATIŞLARIN ADRESİ MERSİN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAVALI ATIŞLARIN ADRESİ MERSİN


 

Havalı Silahlar Türkiye Kupası Mersin’deki Erdemli Atış Poligonu’nda başladı. 30 ilden 459 sporcunun katıldığı kupada Avrupa Kupası ve Dünya Kupası’na katılacak milli sporcular da belirlenecek.

Kupa ile ilgili bilgi veren Havalı ve Ateşli Silahlar Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ertuğrul Toprak, "Şu anda havalı silahlar Türkiye Kupası'nı icra ediyoruz. Müsabakalar ekipman kontrolü ve resmi antrenmanla başladı. Bu yarışmaların önemi 2019 yılında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'na gidecek olan sporcuların da belirleneceği Milli Takım kriterlerini taşıyan bir yarışma" dedi.

Sporcuların büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler olmak üzere 4 kategoride yarıştığını aktaran Toprak, yarışmaya 30 ilden 459 sporcunun katıldığını kaydetti.

Büyük bayanlar tabanca branşında kupaya katılan Türkiye rekortmeni milli sporcu Canan Türkoğlu, "İyi çalıştık. Bu yarışmada çalışmalarımızın karşılığını almak istiyoruz. Hedefim 2020 Olimpiyatları'nda kota almak. Şu anki puanlarımın üzerinde bir puan almak istiyorum. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var, orada da elimizden gelen özeni göstererek, başarılı olarak olimpiyat kotasını kovalayacağız" diye konuştu.

Minikler kategorisinde yarışmaya Ankara'dan katılan 11 yaşındaki Göktuğ Karol ise, "Hedefim milli sporcu olmak. Bu yarışmaya çok iyi hazırlandık. Buradan derece çıkarmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Müsabakalar 2 Şubat Cumartesi gününe kadar devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA