BAL GİBİ HAFTA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL GİBİ HAFTA


 

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) bu hafta Mersin ekipleri damga vurdu. Ligde mücadele eden 3 takım da haftayı galibiyetle kapattı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 15. hafta karşılaşmaları sona erdi. Ligde zirve mücadelesi veren Medcem Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu haftayı kayıpsız kapattı. Zirveyi ele geçiren Mersin ekipleri, gözünü 3. Lig’e dikti. 

SİLİFKE, ZİRVE KOLTUĞUNA OTURDU
Ligde mücadele eden Mersin ekipleri arasında en istikrarlı takım olan Medcem Silifke Belediyespor, yaklaşık 5 bin taraftarının önünde  Kayseri ekibi Talasgücü Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmaya etkili başlayan Silifke, Necati ve Azat’ın ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Rakibi 2. dakikada 10 kişi kalan Silifke Belediyespor hem skor hem de oyun üstünlüğünü koruyarak karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Geçtiğimiz hafta İçelspor önünde 2 puan bırakan kırmızı lacivertli ekip, aldığı 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Puanını 33’e çıkartan Silifke Belediyespor, bir maçı eksik olan 68 Aksaray Belediyespor’un 2 puan önüne geçti. 

İÇEL’İN ZİRVE İNADI
Süper Amatör Lig’den rekorları alt ederek BAL’a yükselen İçelspor, Nevşehir ekibi Kapadokya Göremespor’la karşı karşıya geldi. Ligde inişli bir performans sergileyen siyah beyazlı ekip, tecrübeli futbolcusu Sertaç Şahin’in 90+5’te attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Ancak uzatma dakikalarında gelen gol sahayı bir anda karıştırdı. Karşılaşmanın ardından Kapadokya Göremespor’lu ve İçelspor’lu futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Karşılaşmanın hakemi her iki takımdan da 3’er futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Olaylar, teknik heyetlerin ve emniyet güçlerinin araya girmesi ile sona erdi. İçelspor zorlu deplasmandan aldığı 3galibiyetle puanını 28’e çıkardı ve dördüncülük koltuğuna oturdu. 

MUT’TA ÇİFTE SEVİNÇ
Ligde ekonomik ve yönetim sıkıntısı ile başlayan, bekleneni bir türlü veremeyen Mut İdman Yurdu,  ligin zayıf ekiplerinden Ceyhanspor’u ağırladı. Mut Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma baştan sona Mut İdman Yurdu’nun üstünlüğü ile geçti. Henüz 17’nci dakikada Osman’la 1-0 öne geçen siyah beyazlılar, Emre ve İranlı futbolcusu Hamed Azimi ile farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Mut İdman Yurdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın otobüs hediye etmesi ile çifte sevinç yaşadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA