AKDENİZ - TOROSLAR HARİÇ CHP ADAYLARI BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ - TOROSLAR HARİÇ CHP ADAYLARI BELLİ OLDU


 

CHP günlerdir merakla beklenen ilçe adaylarını açıkladı. İlçeler için beklenen isimler açıklanırken, Yenişehir’de 3. dönemini geride bırakan İbrahim Genç koltuğunu devrediyor. Akdeniz ile Toroslar’da ise adaylar henüz netlik kazanmadı.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Vahap Seçer’i gösteren CHP Genel Merkezi, 7 ilçenin de adayını açıkladı. İYİ Parti ile girilen ittifakın dışında kalan Mersin’de Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra ilçelerde de kıyasıya yarış bekleniyor. 

TARHAN VE TURGUT’LA DEVAM
2014’te Büyükşehir Belediyesini MHP’ye kaptıran CHP, sahip olduğu 3 belediyeden 2’sinde mevcut başkanlarını yeniden aday gösterdi. Mezitli Belediyesi için mevcut belediye Başkanı Neşet Tarhan, Silifke Belediyesi için ise mevcut Belediye Başkanı Mustafa Turgut yeniden aday gösterildi. CHP Genel Merkezi, Tarsus Belediyesi için Haluk Bozdoğan, Mut Belediyesi için Mehmet Saydam, Anamur Belediyesi için Durmuş Deniz ve Bozyazı Belediyesi için de Yüksel Kır aday gösterildi.

YENİŞEHİR’DE GENÇ DÖNEMİ SONA ERDİ
CHP’nin aday göstermediği mevcut belediye başkanı ise beklendiği gibi Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç oldu. 2004, 2009 ve 2014’te CHP’den Yenişehir Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Genç, 3 dönemin ardından koltuğunu bırakıyor. CHP Yenişehir Belediyesi için il eski başkanlarından Abdullah Özyiğit’i aday olarak gösterdi.

AKDENİZ VE TOROSLAR’DA ADAY YOK
Mersin’de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan CHP, sürpriz bir şekilde Akdeniz ve Toroslar’da aday açıklamadı. 2014 seçimlerinde Akdeniz Belediyesi’ni kıl payı kaçıran, Toroslar’da ise hatırı sayılır bir oy alan CHP’nin hamlesi, akıllarda soru işareti bıraktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA