KARATAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARATAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ


 

Gazeteci Burak Karataş’ın oğlu Buğra Karataş, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek, yaşamını yitirdi. Karataş son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Haber Merkezi

Mersin’de yayın yapan Çukurova Ekspres internet gazetesinin sahibi gazeteci Burak Karataş’ın 16 yaşındaki oğlu Buğra Karataş, iki yıldır mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek yaşamını yitirdi. 
Mersin basınında uzun yıllardır görev yapan Burak Karataş’ın oğlu Buğra Karataş, iki yıldır lösemi hastalığıyla mücadele ediyordu. Adana’da özel bir hastanede 128 gündür tedavi gören genç Buğra, dün akşam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 
Henüz 16 yaşında hayata veda eden Buğra, bugün Muğdat Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Gazeteci Burak Karataş’ın çok üzgün ve bitkin olduğu cenaze törenine, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçe belediye başkanları, Mersin iş dünyasından çok sayıda temsilci ile Mersin basın camiasından çok sayıda gazeteci katıldı. 
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Eski Mezitli Mezarlığı’na götürülen Buğra Karataş’ın cenazesi, burada gözyaşlarıyla toprağa verildi. 
Haberci Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, eşi dost ve yakınlarına baş sağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA