ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ASIM TÜRKEL’İN ADI MERSİN’DE YAŞATILACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ASIM TÜRKEL’İN ADI MERSİN’DE YAŞATILACAK


 

Şehit Uzman Çavuş Asım Türkel’in ailesi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üst geçide şehit oğulları Uzman Çavuş Asım Türkel’in isminin verilmesi üzerine duydukları mutluluğu ifade eden Türkel ailesi Başkan Kocamaz’a teşekkür etti. 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın makamında gerçekleşen ziyarete Uzman Çavuş Asım Türkel’in babası Hasan Türkel, annesi Sebahat Türkel ve kardeşi Kemal Türkel katıldı. 
Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde operasyona çıktıktan sonra olumsuz hava koşulları nedeniyle şehit olan Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Asım Türkel’in ismi, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üstünde ve Ertuğrul Gazi Ortaokulu önünde bulunan üst geçide verildi. Oğullarının isminin üst geçitte yaşatılmasından dolayı Başkan Kocamaz’a teşekkür ziyareti gerçekleştiren aile, mutluluklarını dile getirdi. 
Aileyi makamında ağırlayan Başkan Kocamaz, “Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Biz şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Onları geri getirecek gücümüz yok ama bir en azından bir nebze de olsa, görenler hatırlasın, belki bir Fatiha okurlar diye, onların isminin bir yerlerde yaşaması gerekiyor. Bugüne kadar da tüm şehitlerimizin isimlerini bir yerlere verdik. Arada verilmeyenler olduysa onlar da bize geliyorlar ve söylüyorlar” dedi.
Baba Hasan Türkel de hem çok sevindiklerini, hem de çok duygulandıklarını dile getirerek, “Başkanım biz sizi Tarsus’tan tanıyoruz. Çocuğumuzun ismini üst geçide vermişsiniz. Bizi çok sevindirdiniz. Çok duygulandık, mutlu olduk. Sağ olun, Allah razı olsun. Çok da güzel yapılmış, gurur verici bir şey olmuş. Sahip çıktığınız belli olmuş” şeklinde konuştu. 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA