TUNA VE CAN İDDİALI: “TARİH YAZACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TUNA VE CAN İDDİALI: “TARİH YAZACAĞIZ”


 

Tarsus’ta Cumhur ittifakı adaylarına salon dar geldi. Başkan Can, “Hamit Tuna ile birlikte hem seçimde hem hizmette destan yazacağız” derken, Başkan Tuna, “Hem büyükşehirde hemde 13 ilçe’de destan yazacağız” mesajı verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus İlçe Teşkilatının düzenlediği “Birlik ve Beraberlik Toplantısı”nda Cumhur İttifakı adayları yoğun ilgi görürken, salon dar geldi. Partiden yapılan açıklamaya göre; May Life Plaza önünde davul zurnalarla karşılanan Cumhur İttifakı adayları salona alkışlar içerisinde girdiler. Yoğun katılımla gerçekleşen ve gönüllerin bir olup coştuğu program Ahmet Şafak konseriyle devam etti.

Konuşmalarda ilk olarak söz alan MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Cumhur İttifakının önemini anlattı.

2014’de Belediye başkanlığını görevini hemşehrilerinin sayesinde kazandığını söyleyen Cumhur İttifakı Tarsus Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 2019 seçimlerinde de Allah’ın izniyle yine onların sayesinde kazanacağını söyledi.

Başkan Can, “Tarsus’umuz 2014 yılında büyükşehir yasasıyla yönetilmeye başlandı. Bazı hizmetler bizlerden, bazı hizmetler büyükşehir belediye tarafından yapıldı. Tarsus belediyesi olarak bizlerin %60 geliri ve yüzdesi büyükşehire gitti. 2014 yılı öncesi Tarsus’umuz 45 mahalleden sorumluydu, 2014 yılından sonra 179 mahalleden sorumlu oldu. %60 geliriniz azalacak, sorumluluk ve görevleriniz 4 katı büyüyecek ve bugüne kadar 57 açılışımızı açmanın gururunu ve heyecanını siz değerli hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Belediyecilik bizim işimiz, mesleğimiz. Biz Tarsus belediyesi olarak mesai arkadaşlarımızla birlikte, ayrım yapmadan, ayırmadan, ötekileştirmeden bütün hemşerilerimize eşit hizmet götürmenin mutluluğunu yaşadım. Tarsus’ta 336 bin hemşerimiz yaşamaktadır. Biz 336 bin insanımızın belediyesi olduk ve belediye başkanı olduk. Bu her belediye başkanına nasip olmaz. Biz sizlerle bunu başardık. İnşallah Allah’ın izniyle sizlerin duası ve desteğiyle Hamit başkanımız Mersin Büyükşehir’i kazanacak. Tarsus’umuzun sıkıntılarını ve sorunlarını Hamit başkanımızla birlikte çözeceğiz. El ele gönül gönüle siz değerli hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Otoparkından, kongre merkezinden yollarından kapalı duran Mersin otelinden köylerimize ulaşmayan otobüslerimizden, bütün köylerimizdeki su problemlerine kadar çözüm olacağız. Tarsus’ta inşallah büyükşehir belediye başkanımız Hamit Tuna ile hizmette destan yazacağız. Bundan endişemiz, şüphemiz yok. Çünkü Hamit Başkan ile Şevket Can cumhur ittifakının adayı. Cumhur ittifakı ne demek, vatanını, milletini, bayrağını seven Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu ittifaktır. Bazen şu soruyla karşılaşıyoruz iki parti niye ittifaka gidiyor. 15 Temmuz’u atlattı bu ülke. 15 Temmuz ülkemizde tarihe kara bir gün, kara bir gece olarak geçti. 15 Temmuz’da bizlerin vergisiyle alınan silahlar millete gönderildi. 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyetinde bir dönüm noktasıdır. Dünü tartışmaya gerek yok 15 Temmuz gecesini irdelediğiniz zaman Cumhur ittifakının ne demek olduğu 15 Temmuz akşamı bellidir. Vatanımız, bayrağımız olmasa namusumuz olmaz, milletimiz, memleketimiz olmasa kıldığımız namazımız olmaz. Onun için bu seçimi bir mahalli seçim olarak düşünmeyin. Bu seçim aynı zamanda birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, vatanımızın milletimizin, bayrağımızın dinimizin, kitabımızın bir seçimidir. Bunu böyle yorumlamanızı rica ediyorum. Yoksa bir hizmete göre oy verilmiş olsa samimiyetimle söylüyorum, açık yüreklilikle ifade ediyorum, Tarsus’umuzda bizim karşımıza hiçbir siyasi parti aday dahi çıkarmaması lazım, zaten çıkaramıyor. Biz bu seçimi önemsiyoruz. Gerçekten sizler bizlere inandınız ama Rabbim çalışana verir” şeklinde konuştu.

Mersin Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da, “Siyaset birlikte bir halay gibi yapılır. Müziğin ritmi ve halayın ritmi birbirine senkronize olursa O halayı alkışlayan çok olur. Bu defa halayımızı biraz daha büyütüyoruz. Cumhur ittifakı adayı olmamız hasebiyle belki tabiri caizse Ata barı ile Adana 3 ayağını birleştirip aynı ritmik özellikleri veren bu halayı düzenleyen koordine eden müzikle halayı birleştiren bir yönümüz olacak.  Tüm insanlara yüreğimizi açacağız. Bizim tek sevdamız var insanların yüreğinde yer etmek. Tahtlar makamlar gelip geçicidir. Bizler bunu biliyoruz. Bizler Cumhur ittifakı adaylarıyız. Mersin’de Hamit Tuna’yı, Tarsus’ta Şevket Can sizlerin hizmetkarlığına adaydır ve desteklerinizi beklemektedir. Birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz. Bir olacağız, diri olacağız ve büyükşehiri, 13 ilçenin hepsini kazanacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA