TİY, TOKAT’A TAKILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY, TOKAT’A TAKILDI!


 

Spor Toto 2. lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 19. Hafta maçında sahasında ağırladığı Tokatspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçta iki kez öne geçen Sarı lacivertli temsilcimiz üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

ALİ ŞANLI

Tarsus Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Tarsus, Tokatspor kalesinde etkili olmaya başladı. Karşılaşmada ilk gol Muhammed Samed Karakoç’un plase vuruşundan geldi ve TİY 1-0 öne geçti. 38. dakikada Tarsus atağında Sefa’nın sağ kanattan Tokat ceza sahası içerisine yaptığı ortada iyi yükselen Emir Can’ın kafa vuruşunu kaleci Akın İsmail son anda kornere çeldi. İlk yarı temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Mücadelenin ikinci yarısına Tokatspor hızlı başladı. 46. dakikada gelişen atakta Tarsus ceza sahası içerisinde topla buluşan Ahmet Arı, sert vuruşla topu filelere bırakarak skora denge getirdi. 1-1  71. dakikada gelişen Tarsus atağında Yılmaz Can, Tokat ceza sahası içerisinde oyuna sonradan dahil olan Mustafa Yılmaz’a pas verdi. Mustafa sert vuruşla topu ağlara göndererek Tarsus’u bir kez daha öne geçirdi. 2-1 74. dakikada Tarsus defans oyuncusu Abdurrahman Canlı, ceza sahası içerisinde topa elle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen ve gole çeviren Ahmet Arı, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti ve maç bu sonuçla sona erdi. 2-2


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA