SANAT ENGEL TANIMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SANAT ENGEL TANIMIYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın ortaklaşa hizmet verdiği atölyede eğitim gören engelli oyuncular tarafından sahnelenen “Binbir Gece Masalları Şehrazat” isimli oyun, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelenen oyunu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ile çok sayıda vatandaş izledi.

Konuşmanın ardından Engelsiz Tiyatro Atölyesi’nde engelli kursiyerler tarafından hazırlanan ve Gülen Cesur’un uyarlayarak yönettiği “Binbir Gece Masalları Şehrazat” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Engelli oyuncuların büyük bir başarıyla sahnelediği oyunda, Fars diyarının en güçlü hükümdarı Şah Şehriyar’a bir kahinin gelerek, gelecekle ilgili kötü haberler vermesi, bunun üzerine Şah Şehriyar’ın aklını kaçırarak bir zalime dönüşmesi ve ülkesindeki kadınlara zulüm etmesi anlatılıyor. Oyun, Şehrazat’ın binbir gece süren masallarıyla devam ederken, masal içinde masal anlatılarak ve zengin görsellerle sona eriyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA