SOROPTOMİSTLERDEN YÜKÜMLÜLERE ‘MUTLULUĞA MERHABA’ SEMİNERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SOROPTOMİSTLERDEN YÜKÜMLÜLERE ‘MUTLULUĞA MERHABA’ SEMİNERİ


 

Mersin’de İçel Soroptimist Kulübü tarafından denetimli serbestlik ile cezaevinden çıkan kadın yükümlülere yönelik “Mutluluğa Merhaba” semineri düzenlendi.

Haber Merkezi

İçel Soroptimist Kulübü, kurulduğundan bu yana kadınlara ve genç kızlara yönelik sürdürdüğü seminer çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Soroptimistler, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliği ile Mersin’de denetimli serbestlik ile cezaevinden çıkan kadın yükümlülere yönelik “Mutluluğa Merhaba” semineri düzenledi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün işbirliğinde, Mersin Adliyesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Sahar Akbari katılımcılara gündelik hayat ve mutluluk üzerine bilgiler aktardı.

Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen seminere; İçel Soroptimist Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ganime Turan ve üyeler ile denetimli serbestlik personeli ve yüze yakın denetimli serbestlik yükümlüsü katıldı.

Başkan Turan, yaptığı açıklamada, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana seminerler, mesleki eğitimler ve benzeri etkinliklerle kadınlarımızın ve genç kızlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu seminerimizde  ise cezalarını tamamlayan kader mahkumu kadınlarımızla birlikte mutluluğa merhaba dedik. Onlara, yalnız olmadıklarını hissettirmek ayrıca bizim için de mutluluk olmuştur” dedi.

Denetimli serbestlik müdürlüğü ve diğer kurumlarla yapılan işbirliği kapsamında yükümlülere yönelik seminerlerinin devam edeceği bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA