AİLE TAKIMI GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AİLE TAKIMI GİBİ


 

Karacailyas Veteranlar Takımı’nı sırtlayan ve büyük başarılara imza atan Bilir, Etilo ve Gündüz kardeşler, dikkat çekiyor.

ALİ ŞANLI

Mersin 1’inci Amatör Küme’de mücadele eden Karacailyas Veteranlar, kentin büyük ilgisini çekiyor. Kısıtlı bir bütçe ile oynayan oyuncuların büyük fedakarlıklar yaptığı takımda en büyük ilgi, 3 kardeşin üzerinde yoğunlaşıyor. Bir bakıma aile takımı olan Karacailyas Veteranlar’ın en büyük gücü 3 kardeşin sahada olması. Kulüp olarak başarının mimarları gözüken kardeşlerin performansları ise göz kamaştırıyor. Bilir, Etilo ve Gündüz kardeşler şuanda Karacailyas Veteranların her şeyi konumunda.

GOL YÜKÜ ONLARIN

Forvette oynayan Abdullah Bilir ve Osman Bilir takımın gol yükünü çekiyorlar. Bilir kardeşler 18 maçta toplamda 33 gol, 18 asist yaptılar. Şampiyonluk yarışında attığı gollerle katkı sunan Bilir kardeşler bir çok kulübün de radarına takıldı. Kulübün kapısını aşındıran takımlar, Bilir kardeşleri kadrolarına katmak için mücadele ediyorlar.

ORTA SAHA GEÇİLMEZ

Takımdaki diğer kardeş ikili orta sahada oynuyor. Ahmet ve Ali Etilo kardeşler, orta sahanın tüm yükü çekiyor. Etilo kardeşler defansa yardım ederek takımın ligde en az gol yiyen 2 takımdan biri olmasını sağlıyorlar.

DEFANSIN SİGORTALARI

Takımdaki son kardeş ikili ise Gündüz kardeşler. Defansın bel kemiğini oluşturan Ferhat Gündüz ile İbrahim Gündüz rakiplerine nefes aldırmıyorlar. Takımın göbeğinde oynayan kardeşler takımın en az gol  yemesinde başarının mimarlarından oldular.

Karacilyas Veteranlar 1. Amatör Kümede lider Akdenizgücü ile aynı puanı bulunuyor. 45’er puana sahip iki takım kıyasıya şampiyonluk yarışı içindeler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA