KÖTÜ BAŞLADILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÖTÜ BAŞLADILAR


 

İkinci yarının start aldığı Bölgesel Amatör Lig, 3 Mersin temsilcisi için kötü başladı!

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2’nci yarı başladı. Mersin temsilcileri Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu, ikinci  yarıya istediği gibi bir başlangıç yapamadılar. Lider Aksaray Belediyespor’un evinde puan kaybettiği hafta yakalama şansını kaybettiler. Oynanan 6 karşılaşmada 13 gol atıldı. İçelspor Silifke Belediyespor ile berabere kalırken Mut İdman Yurdu Kırıkhanspor’a kaybetti.

DERBİDE GÜLEN ÇIKMADI
Lider Aksaray Belediyespor’un 1 puan gerisinde takibini sürdüren Silifke Belediyespor, liderin 6 puan gerisinde bulunan ligde 4’ncü sırada olan İçelspor, Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Her iki takımında temkinli başladığı maçta fazla gol pozisyonu üretilmedi. Silifke ekibi daha çok sahasında bekleyip kontra ataklarla gol ararken ev sahibi İçelspor rakibine yüklenmek istese de fazla etkili olamadı.
İlk yarı maçta gol sessi çıkmadı ve devre arasına takımlar 0-0’lık beraberlikle gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Siyah Beyazlı ekip aradığı golü buldu ve maçta 1-0 öne geçti. 1-0 geriye düşen Silifke ekibi durumu tekrar eşitlemek için rakip kalede baskı kurmaya başladı.Baskı sonucunda golü bulan Silifke Belediyespor eşitliği sağladı 1-1.  Her iki takımında girdikleri pozisyonları gole çeviremeyince maç 1-1 berabere bitti.
Lider Aksaray Belediyespor’un puan kaybettiği haftada yakalama şansını kaçıran Mersin ekipleri böylece ayaklarına gelen fırsatı tepmiş oldu.

MUT KAYIPLARDA
Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor ise, ligin ikinci yarısının ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Mut İdman Yurdu Belediye Spor'u 3-1 mağlup etti. Lige tutunmaya çalışan Mut İdman Yurdu Kırıkhanspor maçında silik bir futbol sergiledi. Mutlak 3 puan için çıkan Mersin ekibi 3-1 kaybederek İçelspor’un berabere kaldığı haftada yakalama fırsatını değerlendiremedi. Kırıkhanspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 21'e yükseltirken, haftayı mağlubiyetle kapatan Mut İdman Yurdu Belediyespor'da 24 puanda kaldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA