MİLLİ CİMNASTİKÇİLER MERSİN’DE KAMPA GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLİ CİMNASTİKÇİLER MERSİN’DE KAMPA GİRDİ


 

Ritmik Cimnastik Büyükler Grup Milli Takımı 2019 Moskow R.G Grand Prix yarışmalarına Mersin’de hazırlanıyor.

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2019 Faaliyet Programında yer alan ve 19 Ocak 14 Şubat 2019 tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilen 'Ritmik Cimnastik Büyükler Grup Milli Takımı' hazırlık kampı, kamp sorumluları Ayla Çifçi, Aybanu Uğur, Ritmik Cimnastik Milli takımlar Genel Koordinatörü Ülker Bağışlayan, Baş Antrenör Kamelia Dunavska, yardımcı Antrenör Beril Berker ve 7 Sporcu ile Rusya’nın ev sahipliğinde yapılacak olan Moskow Grand Prix yarışmalarına Mersin Olimpik Cimnastik Salonu’nda günde çift idmanla hazırlanıyor. 

Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin il temsilcisi aynı zamanda Ritmik Cimnastik Milli takımı kamp sorumlusu Ayla Çifçi, Mersin kampının milli takıma olumlu yansıyacağını belirterek, “Mersin Olimpik Cimnastik Salonunda milli takımımız çok iyi bir çalışma ortamında hazırlıklarını sürdürüyorlar. Ritmik Cimnastik Büyükler Milli takımız Mersin kampının ardından yapılacak olan 2019 Moskow R.G Grand Prix yarışmalarında top, çember ve Labut aletlerinde iyi dereceler elde ederek 2020 Yılında yapılacak olan Olimpiyatlara katılmayı hedefliyor. Milli takım kampının her yönden başarılı geçmesi için her konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Mersin Gençlik  ve Spor İl Müdür Vekili Oğuz Kaymaz’a teşekkür ediyoruz” dedi. 
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Oğuz Kaymaz ise, "19 Ocak 14 Şubat 2019 tarihlerinde ilimizde ağırladığımız Ritmik Cimnastik Büyükler Grup Milli Takımımıza, hazırlıklarını sürdürdükleri 2019 Moskow R.G Grand Prix yarışmalarında Bayrağımızı dalgalandıracaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum" dedi. 
Ritmik Cimnastik Büyükler Grup Milli Takım Hazırlık Kampını 14 Şubat 2019 Perşembe günü tamamlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA