AKDENİZ’DE METRUK YAPILAR YIKILIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE METRUK YAPILAR YIKILIYOR!


 

Akdeniz Belediyesi’nin; kent estetiğini bozmasının yanı sıra, çevre kirliliğine ve yer yer sosyal sorunlara da yol açabilen terk edilmiş ve harabeye dönüşmüş yapılara yönelik yıkım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Fen İşleri Müdürlüğü, kentte son haftalarda etkili olan yağışlardan olumsuz etkilenen, insanlar ve araçlar için tehlike oluşturduğu için şikâyetlere konu olan terk edilmiş yapıların yıkımına hız verdi. 

Fen işleri ekipleri, son olarak yasal süreçleri tamamlanan Müfide İlhan Mahallesi 6150 sokakta bulunan iki katlı metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım öncesi ilk olarak evin etrafına şerit çekerek çevre güvenliğini sağlayan ekipler, ardından da iş makineleri yardımıyla terk edilmiş yapının yıkımını yaptı. Ekipler, yıkımla ortaya çıkan tonlarca molozu da kamyonlara yükleyerek mahalleden çıkardı. 
Akdeniz ilçesi sakinleri, metruk yapılarla ilgili şikâyet ve taleplerini, Teknik Hizmet Birimlerinin (2387954) ve (2387955) numaralı telefonları üzerinden Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerine iletebiliyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA