“ADALETE ERİŞİMDE HİÇBİR ENGELE TAKILMAMALIYIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ADALETE ERİŞİMDE HİÇBİR ENGELE TAKILMAMALIYIZ”


 

Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Mut Cumhuriyet Başsavcısı Zübeyde Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, ilçe avukatlarının adliye içerisinde yaşamış oldukları sorunları dile getirdi.

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Genel Sekreter Adnan Günbay, yönetim kurulu üyesi Ece Kovan Demirtaş ve Mut temsilcisi Mehmet Müfit Seymen ile birlikte, Mut Cumhuriyet Başsavcısı Zübeyde Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, ilçe avukatlarının adliye içerisinde yaşamış oldukları sorunları dile getirdi.

Avukatların; halkın sesi ve hak savunucusu olarak topluma yön veren kutsal bir mesleği icra ettiklerini ifade eden Yeşilboğaz, “Bizler; vatandaşın adalete erişimi için mücadele ederken, hiçbir engele takılmamalıyız. Yetkili makamlardan beklentimiz; merkez ve ilçe adliyelerdeki tüm eksikliklerin ve avukatların yaşamış oldukları sorunların tespit edilip, çözüm adına bir an önce gerekli adımların atılmasıdır” dedi.
Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Mut Cumhuriyet Başsavcısı Zübeyde Yılmaz ise, toplumun bir arada yaşamasını sağlayan en önemli unsurların başında, adaletin tecellisi için mücadele eden avukatlar olduğunu ifade ederek, sorunların çözümünde yargı çalışanlarının birlikte mücadele etmesinin önemli olduğunu, bu konuda da Mersin Barosu ile birlikte çalışmanın önemli olduğunu söyledi. Başsavcısı Zübeyde Yılmaz konuşmasında ayrıca, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı ve yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA