YAŞAR DOĞU CADDESİ’NDE ULAŞIM ARTIK DAHA KOLAY | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAŞAR DOĞU CADDESİ’NDE ULAŞIM ARTIK DAHA KOLAY


 

Mersin’in önemli lokasyonlarında bulunan yolları yenilemeye ve dönüştürmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, Mezitli İlçesi’nde yer alan Yaşar Doğu Caddesi ve bağlantılı yollarında gerçekleştirdiği alt yapı ve asfaltlama çalışmaları ile caddeyi modern bir görünüme kavuşturdu.

Vatandaşların sık kullandığı güzergahlardan birisi olan ve uzun yıllardır asfaltlanmayı bekleyen Yaşar Doğu Caddesi, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile baştan sona yenilendi ve modern bir görünüme kavuşturuldu. 

Belediyeden yapılana açıklamaya gröe; Mersin’in trafik yoğunluğunu çözmek için hayata geçirdiği vizyon projeleri ile Mersin trafiğinde önem arz eden konumların sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Yaşar Doğu Caddesi’ni ve bağlantılı yolları yenileyerek baştan sona asfaltladı. 
Asfaltlama çalışmaları öncesinde, alt yapısı bulunmayan caddede MESKİ ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından toplam 3 bin 159 metre yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirilirken, 25 adet yağmur suyu ızgarası yerleştirildi.
Tüm alt yapı çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa bir sürede Yaşar Doğu Caddesi’ni ve bağlantılı yolları asfaltlayarak vatandaşların kullanımına sundu. Mezitli ilçesi için önemli bir güzergâh olan Yaşar Doğu Caddesi’ne toplam 2 bin 500 ton sıcak asfalt döküldü. 
Çalışmalar sonucunda Mezitli İlçesi için önemli bir güzergâh olan Yaşar Doğu Caddesi’ni kullanan vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkânı sunuldu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA