LİG FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜ


 

Mersin Süper Amatör Lig’de 20. hafta ilginç maçlara sahne oldu.

ALİ ŞANLI

21 golün atıldığı haftada lider Toroslar Belediyespor geçen hafta Ormanspor ile berabere kalarak puan kaybı yaşamıştı. Bu haftada Erdemli deplasmanından eli boş dönünce aradaki puan farkı iyice eridi. Liderin 2 hafta üst üste puan kaybı yaşamsı en çok yakın takipçisi Meskispor’a yaradı. Zirve yarışı kadar alt tarafında karışması ile lig daha zevkli bir hal alacak.

KAN KAYBI SÜRÜYOR
Geçen hafta kendi sahasında Ormanspor ile 3-3 berabere kalan lider Toroslar Belediyespor’un, bu hafta sonu da Erdemli deplasmanından 3-0 gibi skorla mağlup olarak dönmesi, rakipleri ile arasındaki puan farkının azalmasına neden oldu. Ormanspor maçında olduğu gibi maça kötü başlayan Toroslar Belediyespor, Play-Off için mücadele eden rakibi Erdemli Belediyespor’un baskılı oyununa karşılık veremeyince sahadan 3-0 gibi net bir skorla yenilerek ayrıldı. 
Ligde bir maç fazlası ile 49 puanı bulunan Yeşil Beyazlı ekibin en yakın takipçisi Meskispor’un ise 45 puanı bulunuyor. Toroslar Belediyespor haftaya lige veda eden ligin köklü takımlarından K.Milliyespor ile oynayacak. 

MESKİ YOL ALDI
Lider Toroslar Belediyespor’un arka arkaya puan kaybı yaşaması ile şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Meskispor, lige tutunmaya çalışan Mersin Yolspor’u 4-1 yenerek, takibe devam etti. Suni çim sahada oynanan maça hızlı başlayan Meskispor, arka arkaya attığı goller ile maçı kopartarak liderin puan kaybettiği hafta onu yakalama fırsatını buldu.
Liderin hemen ensesinde olan Meskispor hafta sonu yine ligde kalma mücadelesi veren Mersin Ormanspor ile oynayacak.

PLAY-OFF AŞKINA
Sezona çok kötü bir giriş yapan,bir çok oyuncusunu gönderen İdman Yurdu 1925 da, son haftalarda arka arkaya kazanarak, ligde 3’ncü sıraya yerleşti. Bu hafta kendi sahasında ligin flaş takımlarından Homurlu 1951 takımını 4-1 yenerek Play-Off şansını artırdı. İstekli ve arzulu oyun oynayan Kırmızı Lacivertli ekip 3 puanı attığı 4 gol ile almayı başardı. İdman Yurdu 1925 takımı bu hafta Mersin İdman Yurdu ile oynayacak.

İKİSİNE DE YARAMADI
Şampiyonluk yarışından kopan Play-Off için oynayan Tarsus Belediyespor ile lige çok kötü başlayan bu sezon Süper Amatör lige dönen Anamur Belediyespor Anamur’da karşı karşıya geldi. 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçta her iki takımda sahadan mutsuz ayrıldı. 4’ncü sırada 38  puanı bulunan Tarsus ekibi haftaya ligde zor günler geçiren Akdeniz Belediyespor ile oynayacak.
Belki de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Anamur Belediyespor ise bir başka Anamur temsilcisi Anamur Muzspor ile oynayacak.

AKDENİZ’İ GEÇEMEDİ
Tüm olumsuzluklara rağmen yeşil zeminde savaşını sürdüren Mersin İdman Yurdu, Akdeniz Belediyespor deplasmanından 1 puan ile döndü. Kötü bir zeminde oynanan karşılaşmada karşılıklı atılan gollerle karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Mersin İdman Yurdu aldığı 1 puan ile puanını 37 yaparak Play-Off şansını devam ettirdi. Ligde kalma mücadelesi  veren Akdeniz Belediyespor tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istemesine rağmen umduğunu bulmadı. Rakiplerinin kaybettiği hafta berabere kalarak alt taraftan uzaklaşma fırsatını tepmiş oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA