VALİ SU, HAVALİMANI İNŞAATINI İNCELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, HAVALİMANI İNŞAATINI İNCELEDİ


 

Vali Ali İhsan Su, Çukurova Bölgesel Havalimanı İnşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre; Vali Ali İhsan Su’ya incelemeler esnasında Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hasan Basri Uçar, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ve yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti.

 Çukurova Bölgesel Havalimanının altyapı inşaatları ile ilgili olarak gerçekleştirilen inceleme gezisinde; ilk olarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Ali İhsan Su burada yaptığı açıklamada; havalimanı inşaatında çalışmaların giderek artan bir ivmeyle sürdüğünü ifade etti. 
Konuşmasının devamında inşaat alanında devam eden çalışmalara değinen Vali Su, ana pistin yüzde 70’inin tamamlandığını, kalan yüzde 30’luk kısmının ise en geç Nisan ayı içerisinde tamamlanacağını kaydetti. Çalışmaları devam eden üst yapı inşaatının da hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirten Vali Su, Çukurova Bölgesel Havalimanının hizmete girdiğinde ülkemizin en büyük ikinci havaalanı olacağını ve Mersin ile Çukurova Bölgesi’ne birçok açıdan değer katacağını belirtti.
Vali Ali İhsan Su’nun, yetkililerden bilgi alarak inşaat sahasında incelemelerde bulunmasının ardından ziyaret sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA