BAŞKAN KOCAMAZ, İDDİALARI YALANLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ, İDDİALARI YALANLADI


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, medyada çıkan ‘Seçimlere Damgasını Vuracak Gelişme’, ‘FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan Yakalandı’ ve ‘İYİ Partili Burhanettin Kocamaz Kaçtı Mı?’ haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan iddialara sert ifadelerle yanıt verdi. Dört günlük programı nedeniyle yurt dışına çıktığını belirten Başkan Kocamaz, “Programım dört günlük bir program iken ve Büyükşehir Meclisi'nden 4 günlük yurt dışı seyahati için karar çıkmasına rağmen sadece 1 gecelik Mersin’den ayrılmamı bile akıllarınca fırsata dönüştürmeye çalışan zavallılara sesleniyorum. Bir Çin Atasözü var ‘Küçük beyinliler kişilerle, orta beyinliler olaylarla, büyük beyinliler de projelerle ilgilenirler’ diye. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Yazıklar olsun sizlere. Yalanınız yarın sabah boşa çıkacak. Allah'a şükür ömrümüz mücadele içinde geçti. Defalarca söyledim. Bir kere daha söylüyorum. Kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımızda yok. İşi gücü bırakmış tüm zamanınızı bize karşı saldırılara, iftira ve dedikodulara, fitne ve fesatlıklara ayırıyorsunuz. Size tavsiyem işinizi yapın ve seçime odaklanın. Dikkat ederseniz bizim ittifaksız, tek başımıza kazandığımız Büyükşehir Belediyesini siz ancak ittifakla korumaya çalışıyorsunuz. Bu kafa ve bu anlayışla koruyabilmeniz de mümkün değil. Bütün bu yaptıklarınız kaybetmenin sizlere verdiği bir acı ve içinde bulunduğunuz panik havasıdır. Sizler ne yaparsanız yapın. Ne tür aşağılık yollara tevessül ederseniz edin korkunun ecele faydası yoktur. Mersin halkı her şeyi görüyor. Cevabını da 31 Mart’ta sandıkta verecek. Bizim Allah’ın izniyle seçim sonucuna yönelik zerre kadar bir şüphemiz yok. Sizler kendi kazdığınız kuyuda debelenmeye devam edin. 31 Mart akşamı Mersin halkı dayatmalara, ben yaptım oldu politikalarına karşı tepkisini ortaya koyacak, demokrasiye sahip çıkacak, Türkiye’ye çok önemli bir mesaj verecektir” ifadelerini kullandı. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA