20. HAFTA BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

20. HAFTA BAŞLIYOR


 

Mersin Süper Amatör Lig’de 20’nci hafta bugün başlıyor. Bugün lig kapsamında 4 karşılaşma oynanacak.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu lige tutunmaya çalışan Akdeniz Belediyespor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 14.00’da Seyfi Ali Türkoğlu sahasında oynanacak. 
Günün 2’nci karşılaşması ise K.Milliyespor ile Anamur Muzspor oynayacak. Lige erken veda eden K.Milliyespor alt yapıdan aldığı oyuncularla sahaya çıkıyor. Ligde kalma mücadelesi veren Anamur ekibi bu maçı kazanarak diğer haftalara umutlu çıkmak isteyecek.
Günün 3’ncü maçı saat 16.00’da Suni Çim sahada oynanacak. Tehlikeli bölgede olan iki ekip Mersin Ormanspor ile Gülnar Belediyespor 6 puan değerinde maça çıkacak. Günün son maçı saat 18.00’da Suni çim sahada olacak. Lige veda etmek istemeyen Mersin Ormanspor ile liderin 4 puan gerisinde olan Meskispor 3 puan için mücadele edecek.
Haftanın en önemli maçı ise Erdemlide olacak. Lider Toroslar Belediyespor ile Erdemli Belediyespor karşı karşıya gelecek. Zirveyi yakından ilgilendiren maç saat 14.00’da oynanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA