BOZYAZI’DA UYUŞTURUCUYA ‘CEP’TEN TAKİP! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZYAZI’DA UYUŞTURUCUYA ‘CEP’TEN TAKİP!


 

Mersin’in Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, muhtarlarla bir araya gelerek, yaşanan sel felaketi ile ‘Uyuşturucu İle Mücadele Mobil Uygulaması’ ve seçim sürecine ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Bozyazı Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda Taşdan, İçişleri Bakanlığının uyuşturucu ile mücadele kapsamında geliştirdiği ‘Uyuşturucu İle Mücadele Mobil Uygulaması’na yönelik bilgi verdi. Taşdan, “Muhtarlarımıza görevli arkadaşlarımız tanıtacak ve bu uygulamayı hep birlikte cep telefonumuza indireceğiz. Bu uygulama çok önemli. Ayrıca Yeşilay’ın kullandığı sigara ile ilgili ‘Yeşil Dedektör’ programı da sizlere tanıtılarak cep telefonlarınıza indirilmesine yardımcı olunacak. Devletimizin kendi geliştirdiği uygulama. Yetkililer olarak duyarlı olup, bunları telefonlarımıza indirelim” diye konuştu. 

Taşdan, bu iki uygulamanın kurum müdürleri ve muhtarlar tarafından personele ve vatandaşlara tanıtılmasını da isteyerek, “Bunu ne kadar çok insan duyar indirir, haberdar olur ve kullanmaya katılırsa bu iki konuda toplum olarak mücadelede bir adım öne geçmiş oluruz” ifadelerini kullandı. 

“İKAMETGAHLARA DİKKAT ETMELİYİZ” 
Seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken konulara da değinen Taşdan, muhtarlarla daha önce yapılan toplantılarda ikametgah ve nüfus hareketliliği ile ilgili uyarılarda bulunduğunu anımsattı. Taşdan, “Seçim sürecindeyiz. Önceki muhtarlar toplantımızda ikametgahlar ve nüfus hareketleri ile ilgili bir takım değerlendirmeler, uyarılar yapmıştık. Muhtarlarımızın bu konuda yine duyarlılıklarını devam ettirmelerini, nüfus idaremiz ve ilçe seçim kurulu ile istişareli olmalarını diliyoruz. Kamu kurumlarımız da Cumhurbaşkanlığımızın ve İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda çalışmalarını yürütecek. Bütün kamu kurum ve kuruluşları seçim sürecinde seçim işlerinin daha rahat, daha kolay, daha sağlıklı, ülkemizi iyi temsile yarayacak şekilde yapılabilmesi için görevli ve sorumlu. Bütün personelimizle araç ve gereçlerimizle imkanlarımızla seçim sürecinin sağlıklı geçmesi için herkes elinden geleni yasal çerçeve içinde, yasal sorumluluklar içerisinde yapmak durumunda. Bizler de yapıyoruz. Sizlerden de yapmanızı bekliyoruz” dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA