SAHİLİN HALİ İÇLER ACISI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAHİLİN HALİ İÇLER ACISI!


 

Mersin’de yaşanan fırtına afetinin Atatürk Parkı’na verdiği zarar ortaya çıktı. 2 gündür kaderine terk edilmiş şekilde bekleyen parkta, devrilen elektrik direkleri faciaya davetiye çıkartıyor.

SONER AYDIN

Mersin’de önceki gün yaşanan sağanak yağış ve hızı saatte 105 kilometreyi bulan fırtına afetinin tahribatı ortaya çıktı. Kent merkezinde bazı ev ve iş yerlerini su basarken en büyük zarar sahil şeridinde yaşandı. Adnan Menderes Bulvarı boyunca sahil şeridi çöp ve ağaç parçaları ile dolarken Atatürk Parkı ise kaya parçaları ile doldu. 

FIRTINA ELEKTRİK DİREKLERİNİ KÖKÜNDEN SÖKTÜ
Şiddetli fırtına nedeniyle sahilde dalga boyu10 metreyi bulurken ortaya ürkütücü görüntüler çıktı. Mersin Limanı açıklarında bir süredir haciz işlemlerinden dolayı açıkta bekletilen tonlarca ağırlıktaki 'Wardeh' isimli ticari gemiyi sürükleyen fırtına ağaçları ve kayaları yerinden sökerek parkın iç kısımlarına fırlattı. Büyükşehir Belediyesinin sahil şeridini aydınlatmak amacıyla yaptırdığı elektrik direkleri ise fırtına nedeniyle yerinden söküldü. Fırtına bazı direkleri parkın içine fırlatırken, bazı elektrik direkleri ise hala denizin  içinde bekliyor.

PARK KADERİNE TEK EDİLDİ
Güneşli havanın tadını çıkartmak için parka gelen vatandaşlar gördüğü manzara karşısında çok oldu. Hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı parkta vatandaşlar büyük oyukların, kayaların ve devrilmiş elektrik direklerini arasından yürümeye çalıştı. Adnan Menderes Bulvarı’nda temizleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesine ise tepki geldi. Parkın 2 gündür bu halde olduğunu, hiçbir yetkilinin ilgilenmediğini dile getiren vatandaşlar özellikle parkın ortasında yerde duran elektrik direklerinin kaldırılmasını istedi. Sahilde çocukların direklerle oynadığını kaydeden vatandaşlar yetkilileri duyarlı olmaya davet etti.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA