MERSİN’DE OSMANİYELİLER GECESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE OSMANİYELİLER GECESİ


 

Mersin Osmaniyeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Mersin’de geleneksel Çukurova’nın Kurtuluşu ve Eğitime Destek gecesi düzenlendi.

Mersin’de yaşayan Osmaniyelilerin yoğun ilgi gösterdiği geceye, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Katkı ve katılımlarından dolayı Vali Ömer Faruk Coşkun’a Mersin Osmaniyeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Akar Tülücü tarafından ve Belediye Başkanı Kadir Kara’ya Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından plaket takdim edildi.

Gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, “Hemşeri derneklerinin kuruluş amacı öncelikle bulundukları şehirlerdeki hemşerileri arasında birliği, beraberliği, dayanışmayı, kültürünü, kültürünün özelliklerini korumak ve yaşatmak, dayanışmayı sağlamaktır. Özellikle bazı konularda desteğe ihtiyacı olan öğrencilere ve birçok konularda onlara yardımcı olabilmek amaç ve gayesiyle kurulmuş olan derneklerdir. O yüzden ben şahsen Mersin Osmaniyeliler derneğinin çok aktif olduğunu ifade etmek istiyorum. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara olarak valimizle birlikte bu derneğimizin arkasında olduğumuzu belirtiyorum” şeklinde konuştu.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ise konuşmasında, “Mersinde yaşayan Osmaniyeli hemşerilerimizin Osmaniye’nin Mersin’deki gönül ve turizm elçileri olarak görüyoruz. Derneğimiz bir taraftan öğrencilere burs vererek hayır işleri yaparken diğer taraftan da Mersin’de yaşayan Osmaniyeli hemşerilerimizin birlik beraberliğini tesis ediyor. Hemşerilerimiz arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı sağlıyor. Bu anlamda da emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu gecenin hayırlı olmasını diliyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Gece, Osmaniye Belediyesi Mehter Takımının gösterisi ve ardından Hamiyet konseriyle sona erdi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA