RADARA TAKILANLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RADARA TAKILANLAR


 

Süper Amatör ligde 19 hafta sona erdi. Alt ve üst tarafın karıştı ligde 19’ncu hafta ilginç maçlara tanık oldu. Bu maçların en önemlisi Koray Aydın stadında oynandı.

ALİ ŞANLI

Heyecanın giderek arttığı Süper Amatör Lig’de haftanın takımı Ormanspor oldu. Haftanın teknik adamı ise Ormanspor’u çalıştan Oğuzhan Tutar olurken, Anamur Muzspor Erdemli Belediyespor maçında düdük çalan Mehmet İldir hafta öne çıkan isim oldu. 

HAFTANIN TAKIMI
Kısıtlı bir bütçe ile lige giren, hiçbir yerden destek bulamayan Ormanspor lidere çelme takarak hem üst tarafın karışmasını hem de alt tarafın matematiğini bozdu. Lider Toroslar ekibi ile 3-3 berabere kalan Mersin Ormanspor haftanın takımı oldu.

HAFTANIN HOCASI
Toroslar Belediyespor’un ligdeki ilk beraberliğini almasını sağlayan, ilk 60 dakika içinde 3-0 öne geçmesini sağlayan Ormanspor’un tecrübeli hocası Oğuzhan Tutar haftanın hocası olarak haftaya damga vurdu.

HAFTANIN HAKEMİ
Mehmet İldir Anamur Muzspor Erdemli Belediyespor maçının altından çok iyi kalktı. Saha içinde duruşu, oyuncularla diyalogu, sakinliği ile maçı tamlaması dikkatlerden kaçmadı. Her iki takımında tebrik ettiği Mehmet hoca bu hafta alkışı hak etti.

GÜVEN VERİYOR
Bir futbol sevdalısı, bir spor insanı Kemal Güven. Yıllarını spor adayan hemen hemen tüm spor Kulüplerinin sevdiği, saydığı bir yönetici. Hiç bir ayrım yapmadan Kulüplerin sorunlarını elinden geldiği kadar çözen Kemal Güveni Suni Çim sahaya gelip görenler daha iyi biliyor. Spor camiasında Kemal Güven gibi isimler artıkça Mersin sporu kurtulacağı spor kamuoyunun ortak fikri.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA