ZİRVEYE ADIM ADIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVEYE ADIM ADIM


 

Orta Anadolu Masterler Ligi’nde mücadele eden Karacailyas Vetaranlar rövanşı aldı.

ALİ ŞANLI

Mersin’in en popüler takımı olan Karacailyas Vetaranlar takımı ilk maçında Sivas’ta kaybettiği maçın rövanşını Mersin’de farklı kazanarak aldı. Sivas’ta oynanan ilk maçı Sivasspor 2-1 kazanmış maça maçı yöneten hakemin hataları damga vurmuştu. İkinci maç Mersin’de suni çim sahada oynandı.
Maça hızlı başlayan Mersin ekibi ilk yarıda sayısız gol pozisyonu üretti. Ev sabi olmanın avantajını iyi kullanan Mersin Karacailyas Veteranlar baskılı oyununu ilk yarının büyük bölümünde rakibine hissettirdi. Ancak girdiği pozisyonları cömertçe harcayınca soyunma odasına 0-0’lık skorla gitti.
İkinci yarı ilk yarıda olduğu gibi önde oynayan Mersin ekibi İbrahim’in golü ile öne geçti1-0. Konuk takım yediği bu gol ile direncini kaybetti. İbrahim sahneye tekrar çıkarak kendinin ve takımın 2. Golünü atarak takımını rahatlattı 2-0. Gollerin arka arkaya bularak rahatlayan Karacailyas Masterler oyunun kontrolünü eline geçirdi. Oyunu istediği gibi yönlendiren usta ayakların 3’ncü golü Önal’dan geldi 3-0.  Direksiyonu eline alan Mersin ekibi oyunun son bölümlerinde takımın en tecrübeli oyuncularından olan Şenol’un golü skoru belirledi 4-0. Oynadığı 6 karşılaşmada 11 puan toplayan Karacailyas Veteranlar lider Erciyes Masterlerin 2 puan gerisinde bulunuyor. Mersin Karacailyas 27 Ocak’ta Mersin’de Osmaniye ekibini ağırlayacak. Osmaniye 12 puanla ligde 2’nci konumda.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA