MESKİ YİNE BORÇLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ YİNE BORÇLANDI


 

Mersin’de alt yapı çalışmaları ile sık sık eleştiri alan ve borcu dağları aşan MESKİ Genel Müdürlüğü, 30 milyon TL daha borçlanmak için meclisten yetki aldı.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı meclis toplantısı birinci birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. İdareden ve komisyonlardan gelen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (MESKİ) borçlanma talebi gündeme geldi. Geçtiğimiz meclis toplantısında 30 milyon lira borçlanma talep eden MESKİ’nin talebi komisyon üyeleri tarafından kabul edildi ve meclise geldi. Mecliste görüşülen borçlanma talebi meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. Böylece, Büyükşehir Belediyesi’nin 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girecek olan 2019 yılı bütçesinde öngörülen 73 milyon lira iç borçlanmanın 30 milyon TL’sini Genel Müdürlüğü kullanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA