MERSİN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ BAŞKANI ONUK OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ BAŞKANI ONUK OLDU


 

Mersin Beşiktaşlılar Derneği Olağanüstü Genel Kurula giderek yeni yönetimini belirledi. Genel kurulda oy birliği ile Ufuk Onuk yeni başkan seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, eski Başkan Melih Aydoğdu’nun Beşiktaş JK Yönetim Kurula girmesinin ardından Mersin Beşiktaşlılar Derneği, Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu belirledi. Genel Kurulda Ufuk Onuk, oy birliği ile yeni başkan oldu. 

Genel Kurul sonrasında açıklama yapan Mersin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ufuk Onuk, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Derneğin, kentte 1992 yılından bu yana çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Onuk, Mersin’de Beşiktaş’a verilen desteği daha çok artırmayı amaçladıklarını söyledi. Dernek olarak birlik beraberliklerini sürdürmenin yanı sıra Beşiktaş’a gönül veren Mersinlileri bir çatı altında topladıklarını aktaran Onuk, “Önümüzdeki süreçte daha aktif çalışarak Mersin’in sesini daha güçlü duyurmak istiyoruz” dedi. Beşiktaş Jimnlastik Kulübü Yönetiminde yer alan Mersin Beşiktaşlılar Derneği Eski Başkanı Melih Aydoğdu’ya da başarılar dileyen Onuk, Beşiktaş’a maddi ve manevi desteğe önümüzdeki süreçte de devam edeceklerini vurguladı.

Yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:
“Alper Uysal, Erol Dibo, Dilek Kurtuluş, Göksel Çat, Serkan Uzunadam, Ali Çıkaran, Murat Mercan, Sercan Çelikcan, Burçin Köksal, Baran Korkmazoğlu”  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA