CHP SİLİFKE İLÇE BAŞKANI CEMİL SUNGUR OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP SİLİFKE İLÇE BAŞKANI CEMİL SUNGUR OLDU


 

CHP’nin çatısı altında yıllardır çeşitli kademelerde görev alan Cemil Sungur, CHP Silifke’nin ilçe başkanı oldu.

Başkan Cemil Sungur yazılı açıklamasında, aldığı görevden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, herkese teşekkür etti. Kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını vurgulayan CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur; “Mart 2019 yerel seçimlerinde, ben ve yönetim kurulumuz üzerimize düşen görevin öneminin bilincinde, partimizin Silifke’de yeniden kazanması için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz.

Görev yaptığımız süre içinde şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım Silifke için, Cumhuriyet Halk Partisi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bunu parti çalışmalarımızı takip eden, çalışmalarımıza katkı koyan üyelerimiz yakından bileceklerdir. Partimizi, üyelerimizin samimi bir şekilde bir araya gelebileceği, sohbet edebileceği, sıkıntılarını ve mutluluklarını paylaşabileceği bir çatı haline getireceğiz. Birleştirici, bütünleştirici ve halkıyla, partilileriyle iç içe olan bir çalışma politikası içerisinde olacağız’ dedi.

‘ZAMAN BİR OLMA VE BERABER OLMA ZAMANIDIR’
Parti içerisinde gruplaşmalara karşı olduğunu belirterek, birleştirici ve bütünleştirici bir politika izleyeceklerini açıklayan Başkan Sungur, ‘Benim için kişilerin çıkarlarından çok partimin çıkarları gelir. Türkiye’de artık bu gidişi değiştirmenin yolu olgunlaşmış durumdadır. Bu dönemi doğru bir şekilde yönetebilecek parti olan CHP’nin adım adım iktidara doğru ilerlediğini görmekteyim. Tabii ki bu doğrultuda CHP’nin de daha etkin bir şekilde çalışması gerektiğine inanıyorum.
Türkiye CHP iktidarına özlem duyuyor. Bu özlemi gidermenin en kararlı ve en doğru yolu da birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçer. CHP hiç kimsenin veya hiçbir kişinin partisi olmadığı gibi halkın partisi, Türkiye’nin partisidir. Önümüzdeki süreçte Türkiye'nin CHP iktidarı ile tanışacağını bilmek, halkımızın yarınlarına daha güvenle bakabileceğini görmek Türkiye adına önemli bir kazanımdır.
İşte bunun için zaman el birliği, güç birliğiyle çalışma zamanıdır. Mahalle mahalle, İlçe ilçe, İl İl çalışarak Türkiye’yi bu karanlık tünelden çıkaracağız. Silifke İlçe Başkanlığı görevim süresince bütün partili arkadaşlarımla bir uyum içerisinde çalışacağımı belirtir, görevimin önce partimize, sonra ilçemize ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını dilerim’ diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA