KAR ÜSTÜNDE KİTAP SERGİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAR ÜSTÜNDE KİTAP SERGİSİ


 

Mersin Yazarlar Derneği (MYD) kitap okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla Toros Dağları eteklerindeki Güzelyayla Mahallesi’nde kar üstünde ‘Kardelen Kitaplığı’ kitap sergisi açtı.

Mersin Yazarlar Derneği üyeleri, Mersin’de yaşayan yazar ve şairlerin kitaplarından oluşan ve kar üzerinde açılan sergiyle ilginç bir etkinliğe imza attılar. Merkez Toroslar ilçesine bağlı, Mersin’e 30 kilometre uzaklıktaki Güzelyayla Mahallesi’nde kar üstünde gerçekleştirilen serginin açılışını MYD yönetimi kurdele keserek yaptı. 

Çıtalara tutturulmuş kitapların karlar üzerine yerleştirilmesiyle oluşturulan serginin açılışında konuşan MYD Başkanı Rüştü Aydın, kar üzerindeki kitaplar kardelen çiçeklerine benzediği için sergiye Kardelen Kitaplığı adını verdiklerini söyledi. Kitap ve yazarı tanıtmanın etkinlikler ile olabileceğine inandığını belirten Aydın, bu sergiyle de daha çok insana kitap sevdirmeyi ve okutmayı hedeflediklerini vurguladı. Herkese kitap okuma alışkanlığını kazandırmak istediklerini dile getiren Aydın, bu tür etkinliklere devam edeceklerini kaydetti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA