TUNA’NIN CUMHUR İTTİFAKI ADAYLIĞI NETLEŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TUNA’NIN CUMHUR İTTİFAKI ADAYLIĞI NETLEŞTİ


 

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi MHP ve AKP tarafından yapılan Cumhur İttifakı, Türkiye genelinde açıklanan Belediye Başkan Adayları ile netleşiyor. MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’nın Mersin’deki ilk seçim ofisi açılışı Türkiye’de ilk kez Cumhur İttifakı’nın taraflarını bu

Yenişehir İlçesi Pirireis Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinin açılışının ardından yapılan açıklamaya göre, açılışa MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, AKP İl Başkanı Cesim Ercik, AKP Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan, İlçe Başkanları, her iki partinin Teşkilat yöneticileri, Belediye Başkanları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’te, vatanını, milletini ve bayrağını seven Türk Milletiyle el ele vererek, Cumhur İttifakı Adayı Hamit Tuna’yı Büyükşehir Belediye Başkanı yapacaklarını vurguladı.

“BU KENTİ HUZUR VE MUTLULUĞUN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ”
Mersin’in liman kenti ve Ortadoğu’ya açılan kapı olması nedeniyle önemli olduğunu belirten Başkan Tuna, insanların öncelikle huzur ve güven istediğini ifade ederek: “Kentimiz; Liman kenti ve Ortadoğu’ya açılan bir kapı olması nedeniyle çok önemli. Bu kent adeta Türkiye’nin bir minyatürü. Bu kentte insanlar öncelikle huzur ve güven istiyorlar, uzlaşmacı yapı istiyorlar. Akşam sokağa çıktığı zaman gönül rahatlığı içerisinde gezebilme özgürlüğünü istiyorlar. Allah izin verirse sizler arkamızda durduğunuz sürece bunu yapmaya gücümüzde, gönlümüzde yeter. Bu kente kimliksiz bir kent diyorlar. Aslında bu kent çok kimlikli bir kent. Bu kentte tarım, turizm, lojistik, sanayi, teknoloji, sanat, spor hepsi var. Bu paydaştaki arkadaşlarımızla bir araya gelerek Mersin’i dünya kenti yapacağız. İnşallah 31 Mart’tan sonra öncelikle işsizliği azaltacağız, ulaşım sorununu çözeceğiz, tarımı geliştireceğiz. Ortaya koyacağımız projelerimizle ve genel iktidarın yapacağı projelerle Mersinimizi sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın en güzel şehri yapacağız. Bu kenti huzurun ve mutluluğun Başkenti yapacağız. Bizim tek derdimiz var O’da bu kent. 31 Mart sonrasında yetki verildiği takdirde bu kentin tamamında kardeşçesine bir yaşam için söz veriyorum” dedi.
Konuşmaların ardından dualarla seçim ofisinin açılış kurdelesi programa katılan protokol üyeleri tarafından kesildi.
Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’nın, Cumhur İttifakı Adaylığı ile ilgili soru işaretleri ortadan kalktı. Yenişehir Seçim Ofisi’nin açılışına katılan AKP Mersin İl Başkan Cesim Ercik, Mersin’de Cumhur İttifakı Adayı’nın Hamit Tuna olduğunu kamuoyuna duyurdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA