“31 MART’TA TÜRKİYE’DE YENİ BİR DESTAN YAZILACAK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“31 MART’TA TÜRKİYE’DE YENİ BİR DESTAN YAZILACAK”


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus’un 9 mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

İYİ Parti’den yapılan açıklamaya göre, Başkan Kocamaz, mahalle ziyaretlerini İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca ile birlikte gerçekleştirdi. 

Mersin genelinde dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Kocamaz, Tarsus ilçesinin Böğrüeğri, Boztepe, Çat (Tepetaşpınar, Dorak, Kaklıktaşı), Pirömerli, Belen, Karadiken, Çakırlı, Ulaş ve Takbaş mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Kocamaz, mahalle sakinlerini tek tek dinledi, sıcak çaylarını içti ve mahallelilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

“HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN, MEMLEKETİN MESELESİNE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla kucaklaşan ve sohbet eden Kocamaz, “Biz geçmişten bu yana aynı yolda yürüdüğümüz, aynı davayı savunduğumuz arkadaşlarımızın çoğunlukta olduğu bir parti ile yolumuzu yürümeye karar verdik. Allah hepinizden razı olsun. Tarsus’ta yıllarca bize destek verdiniz. Çocuklarınız, evlatlarınız, Tarsus’ta oturan akrabalarınız destek verdi. En son 30 Mart 2014’te de Mersin genelinde insanlar birleşti, bütünleşti ve bu toprağın çocukları bir araya gelerek Mersin’de bir tarih yazdı. İlk defa Taş Bina’ya sizler gibi bir Yörük-Türkmen çocuğu geldi. Biz de sizleri mahcup etmemek için o günden bu yana koşuyoruz. Gece-gündüz çalışıyoruz. Gerçekten özellikle kırsalda yapılan hizmetler Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamamış hizmetler. İlçe merkezlerinde de birçok hizmetimiz var. Dolayısıyla bu hizmetlerin devamı için, memleketin meselesine hep birlikte sahip çıkacağız. Bugüne kadar hep destek verdiniz. Bundan sonra da destek vereceğinize yürekten inanıyoruz” dedi. 
Mersin’in 2014 yılında bu güne bir huzur kenti olmaya başladığından söz eden Kocamaz, “Mersin’in geçmişte adı çok iyi şeylerle anılmıyordu ama bu son 5 yıldır Allah’a çok şükür Mersin bir barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti oldu. Bu barış ve huzur ortamının devam etmesini istiyoruz. Gerçekten öyle bir noktaya geldik ki, geçmişte bize oy vermemiş birçok kesim bu dönemde bizimle birlikte hareket edeceğini ve hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devam etmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Çıktığımız bu yolda Cenab-ı  Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten biz bir araya gelebilirsek, biz bütünleşebilirsek başaramayacağız hiçbir şey yok” şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA