MUT DESTEK BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT DESTEK BEKLİYOR


 

Kısıtlı bütçesine rağmen geçen yıl BAL’a çıkan ve ayakta kalma mücadelesi veren Mut İdman Yurdu Belediyespor, destek bekliyor.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden ve yaşadığı kriz ve maddi zorluklar nedeniyle olağanüstü kongreye giden Mut İdman Yurdu Belediyespor Kulübü yeni yönetimi, mücadelede kararlı.
Olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Keskin Çavuşoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve teknik heyet ile birlikte kulüp tesislerinde akşam yemeğinde bir araya geldi. 
“Ben ve yönetim kurulum bu işe ve başarının geleceğine inanarak, bu göreve talip olduk” diyen Başkan Çavuşoğlu, “Çıktığımız bu yolda taraftar ve Mut halkımızın ve bütün spor severlerin desteğini alacağımıza inancımız tamdır. Sporun birleştirici bir güç olduğuna özellikle insanların ayrıştığı ve karşı karşıya geldiği siyasi üslup ve düşünceden uzak olduğu kanaatini taşıyoruz. Bu doğrultuda devam edeceğimize, bütün Mut halkımıza buradan söz veriyoruz. İlçenin markası olması adına ilçemizi bölgelerde illerde ve ilçelerde en iyi temsili adına ilçemizin en iyi reklamı açısından başarının gelmesi ve devamlılığının sürmesi ayrıca hafta sonları halkımıza bir günde olsa ilçemizde farklı bir heyecan yaşatmak adına bu zor görevimiz için, ilçemizin geleceği için Mut sevdalısı iş adamlarımızdan ilçe kaymakamımız başta olmak üzere ilçe belediye başkanımız oda başkanlarımız sivil toplum kuruluşları bütün yetkililerimizden kurum amirlerimizden takımımıza maddi manevi desteklerini beklediğimizin bilinmesini önemle arz ediyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA