19 AYLIK HALİL EFE İLİK NAKLİ BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

19 AYLIK HALİL EFE İLİK NAKLİ BEKLİYOR


 

Bozyazı ilçesine bağlı Çubukkoyağı Mahallesi’nde yaşayan 19 aylık bebek Halil Efe bağışıklık sistemi zayıf olduğu için kemik iliği nakli bekliyor.

GİZEM EKİCİ

Mersin’in Bozyazı İlçesi’ne bağlı Çubukkoyağı Mahallesi’nde yaşayan Zeynel-Seren Özmen çiftinin tek çocuğu olan 19 aylık Halil Efe, 1 yıldır tedavi görüyor. Hastalığın başlangıcında 1 ay Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi’nde, 3 ay da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören talihsiz bebeğe “bağışıklık sistemi zayıf” teşhisi kondu. Son olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan minik Halil Efe için yurt içi ve yurt dışı kemik iliği taraması yapılmaya başlandı. 

“GÖNÜLLÜLERE İHTİYACIMIZ VAR”
Halil Efe’nin hastalığı ile ilgili gazetemize konuşan baba Zeynel Özmen, “Çocuğum bağışıklık sistemini güçlendirmek için 3 hafta bir ilik ilacı denen bir ilaç kullanıyor. Bu ilacı kullandığı zaman rahatsızlanmıyor. İlik bankasında kaydımız var. Gönüllülere ihtiyacımız var. Yetkilerden ve duyarlı vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz” dedi. 

“ÇOCUĞUM SAĞLIĞINA KAVUŞSUN YETER”
Çocuğunun tedavi masraflarını kendi imkanları ile karşılaşamaya çalıştığını belirten bana Zeynel Özmen, “Hiçbir yerden yardım almıyorum. Bir otelde asgari ücretle çalışıyorum. Kendi imkanlarımla çocuğumu tedavi ettirmeye çalışıyorum. Çocuğum 7-8 tane ilaç kullanıyor. Anne sütü alamadığı için mama tüketiyor. Onlar bile yaklaşık 2 bin lirayı buluyor. Çocuğum sağlığına kavuşsun yeter” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA