MERSİN BAROSU’NDA KUPA TÖRENİ YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BAROSU’NDA KUPA TÖRENİ YAPILDI


 

Adana Barosu tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ‘5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’nda başarı gösteren Mersin Barosu basketbol, kadın voleybol ve futbol takımları için kupa takdim ve teşekkür belgesi töreni düzenlendi.

Törende Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, turnuvada 3. olan basketbol takına kupasını, kadın ve erkek voleybol ile futbol takımı oyuncularına teşekkür belgelerini takdim etti.

Mersin Barosu yönetim kurulu ve avukatların katılımıyla Mersin Baro Odası’nda düzenlenen kupa ve teşekkür belgesi takdim töreninde konuşan Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’nda Mersin Barosu basketbol, kadın voleybol, erkek voleybol ve futbol takımlarımız mücadele etti. Basketbol takımımız güzel bir galibiyete daha imza atarak turnuvada 3. olma başarısı gösterdi. Mersin Barosu erkek voleybol ve kadın voleybol takımımız turnuvayı dördüncü olarak tamamlarken, futbol takımımız ise turnuvayı klasman birincisi olarak tamamladı. Takım oyuncusu meslektaşlarıma mücadelelerinden dolayı tek tek teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra gerçekleşen kupa ve teşekkür belgesi töreninde, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, turnuvayı 3.’lükle tamamlayan basketbol takımımıza kupasını takım adına, takım koçu Av. Rauf Sina Aycan’a, kadın ve erkek voleybol ile futbol takım oyuncularına ise teşekkür plaketi takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA