DARTIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DARTIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU


 

Türkiye Okul Sporları Federasyonu 2018-2019 sezonu “Okullar Arası Gençler Dart İl Birinciliği” sona erdi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 7-8 Ocak 2019 tarihlerinde Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan dart müsabakalarına il genelinde 36 okuldan 186 sporcu katıldı. Müsabakalar sonucunda, kızlarda Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi 1’inci, Tarsus Ticaret Sanayi Odası MTAL 2’nci, Toroslar Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi 3’üncü ve Tarsus Özel Toros Anadolu Lisesi 4’üncü oldu. 

Erkeklerde ise Mezitli Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi 1’inci, Toroslar Kadri Şaman MTSO MTAL 2’nci, Akdeniz Mine Günaştı Anadolu İmam Hatip Lisesi 3’üncü ve Akdeniz İsa Öner Çok Programlı Lisesi 4'üncü olarak müsabakaları tamamladı. 
Okullar Arası Gençler Dart İl Birinciliği sonunda kızlarda 1’inci olan Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi ve 2’nci olan Tarsus Ticaret Sanayi Odası MTAL; erkeklerde ise 1’inci olan Mezitli Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi ve 2'nci olan Toroslar Kadri Şaman MTSO MTAL, Mersin’i Türkiye Okullar Arası Gençler Dart Yarı Finallerinde temsil etmeye hak kazandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA