ŞEHİT EMANETLERİ SERGİSİ AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT EMANETLERİ SERGİSİ AÇILDI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen “Şehit Emanetleri Sergisi” açıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde açılışı yapılan “20. Şehit Emanetleri Fuat Oğuzcan Sergisi”ne; Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel ve şehit aileleri katıldı. Kuran tilaveti ve şehitlerimiz için yapılan duanın ardından bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, şehit aileleri tarafından belli şehirlerde düzenlenen “Şehit Emanetleri Sergisi”ne, Mersin’de ev sahipliği yapmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirtti. Vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimize çok şey borçlu olduğumuzu kaydeden Gökbel, şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlere de sahip çıkmamız ve sımsıkı sarılmamız gerektiğini belirtti.

Şehit yakınlarının da konuşma yaptığı törende, duygu dolu anlar yaşandı. Birçok şehit yakınının gözyaşlarına hakim olamadığı sergide, değişik zamanlarda ve olaylarda şehit olmuş kahramanlarımızın giysileri sergilendi ve plaket töreni gerçekleşti. 
Vatandaşlarımız, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde yer alan “20. Şehit Emanetleri Fuat Oğuzcan Sergisi”ni, 9 Ocak 2019 Çarşamba günü akşam saat 17’ye kadar ziyaret edebilecekler. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA