SİS BULUTU GÖRENLERİ ETKİLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİS BULUTU GÖRENLERİ ETKİLEDİ


 

Mersin’in merkez Toroslar ilçesine bağlı Dalakderesi köyünün üst kısmındaki dağların arasında oluşan sis bulutu, görenlerin büyük ilgisini çekti. Kartpostallık manzaraların oluştuğu bölgede vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti.

Mersin'de bir süredir devam eden yağmurlu ve karlı hava, hafta sonu da etkili oldu. Kent merkezinde yağmur yağarken, üst bölgede de kar etkili oldu. Mersinli vatandaşlar da özellikle hafta sonunu yaylalarda geçirdi. Yaylalara çıkan yol güzergahında bulunan Dalakderesi köyünün üst kısmındaki dağların arasında oluşan sis bulutu ise görenlerin büyük ilgisini çekti. Sis bulutunu gören vatandaşlar yolun kenarına araçlarını çekerek oluşan manzarayı fotoğraflarken, birçok vatandaş ise ilk kez karşılaştıkları durumu uzun süre izledi. İlk kez sis bulutunu görüp fotoğraflayan vatandaş Mehmet Balta, "İlk defa görüyorum. Gerçekten mükemmel, olağanüstü bir doğa olayı. Daha önce hiç görmemiştim, ilk defa görüyorum. Aslında Mersin'de doğdum, buralıyım. Yaylaya da sürekli çıkıyorum ama ilk defa böyle bir şey görüyorum. Gerçekten çok güzel bir manzara. Biz de bunun fotoğrafını çekmek istedik ve çektik" dedi. 

YAYLALARDA KAR YOĞUNLUĞU 
Kent merkezine kar yağmayan Mersin'de yaylalara yoğun kar yağışı yağdı. Bunu fırsat bilen vatandaşlar özellikle pazar gününü yaylalarda geçirdi. Toroslar'da Arslanköy, Ayvagediği, Gözne, Mezitli ilçesine bağlı Tepeköy ve Fındıkpınarı'nda yoğunluk yaşanırken, çoğu ilk kez kar gören vatandaşlar karın keyfini çıkardı. Özellikle çocuklar birbirleriyle kar topu savaşı yaparken, bazı vatandaşlar da poşetlerle kaymaya çalıştı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA